Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik installerer en Vintage 3 Wire turteller på bilen min

Takometre har vært en populær bil tilbehøret blant ytelse entusiaster i mange år. Primært brukt til å avgjøre ideelle tiden å skifte girkasse, ble begrepet røde streken populært på grunn av den rød stripe på innsiden av turteller - noe som indikerer motor stresset grenser. Tachometer installasjon er hurtig og er vanligvis en 20-minutters jobb. Du trenger
Turteller
Monteringsbrakett eller stropp
Test lys
Wire terminaler
Crimp verktøy
Sikring springen
In-line sikringsholder
Zip-bånd
Vis flere instruksjoner
en

Strap turtelleren til rattstammen. Dette har tradisjonelt være plasseringen området på grunn av størrelsen av enheten. Rute ledningene nedover kolonnen og under dashbordet. Zip-binde ledningene opp og ut av veien.
2

Vri nøkkelen på og bruke en test lys for å finne en sikring med strøm. Vri nøkkelen av og sørge for at strømmen er slått av. Installere en sikring tap på dette stedet. Installere en i sikring knyttet til den røde ledningen fra turtelleren og den andre enden til sikring springen. Dette vil levere nøkkelen-on strøm til turtelleren.
3

Finn en bart metall plassering under dashbordet. Til tider vil det være en eksisterende ledning svart skrus direkte til metall. Koble den sorte ledningen til et metall sted å opptre som et bakken krets for turtelleren.
4

Finn en gummimaljen går gjennom brannmuren. Sett den tredje ledning (vanligvis grønn) gjennom maljen. Vær sikker på å ikke la ledningen slipes mot metall, og trekke kabelen til motoren tennspolen. Zip-bind det fast. Fest kabelen i bakken side av spolen. Bruk en test lys for å bestemme spenningen side, (testen vil lyse) eller se etter en heavy-røde ledningen fôring spolen. Jordledningen vil ikke ha spenning tilstede.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90531.html

Previous:
Next:

Classic Cars