Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik holder du Collector Car Alive

Bil vedlikehold er avgjørende for å holde bilen i topp form, og klassiske biler krever mer omsorg enn din gjennomsnittlige bil. På grunn av sin alderdom, generell delikatesse og det faktum at de er vanligvis ikke utsatt for slitasjen ved daglig bruk, klassiske biler har et større potensial for problemer. Du kan holde solfangeren bilen live og beskytte den med noen enkle vedlikeholdstips, som alle kan vanligvis gjennomført i løpet av en eneste dag. Instruksjoner
en

Drive din klassiske bilen minst en gang hver måned. Å kjøre en bil holder væsker jevnt fordelt og hindrer dekkene fra å råtne på plass. Du kan oppleve at bare kjører bilen en gang eller to ganger i måneden gjør det mer mottakelig for kaldstart og enklere å administrere generelt.
2

Kontroller væsker på bilen før og etter hver kjøretur. Er klassiske biler mer utsatt for å utvikle lekkasjer og mister væske, så regelmessige kontroller er nødvendig for å hindre mulig skade på motoren.
3

Hold et deksel på bilen når den ikke er i bruk. Hvis mulig, bør du oppbevare din klassiske bilen i en egen garasjeplass for å beskytte den mot utilsiktet dings forårsaket av lasting og lossing dine vanlige biler.
4

Wax bilen regelmessig for å beskytte lakken. I tilfelle av klassiske solfangeren biler, er det best å gjøre det voksing for hånd som gammel maling kan være delikat.
5

Lær så mye du kan om vedlikehold av bil. Hvis du ønsker å holde en samler bil, bør du forvente å gjøre en stor mengde av vedlikehold og reparasjoner på egen hånd (eller forvente å betale høye avgifter til spesialiserte mekanikk).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90774.html

Previous:
Next:

Classic Cars