Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik tilpasser et Classic Car

Klassiske biler kan tilpasses på en rekke forskjellige måter, men det er viktig å tilpasse bilen bare hvis den klassiske bilen trenger restaurering eller hvis tilpasning ikke vil påvirke verdien av kjøretøyet. Mange klassiske biler er sjeldne, så de fabrikkinstallerte deler er verdt mer enn reservedeler som kan brukes til å lage en egendefinert utseende til bilen. Heldigvis finnes det måter å tilpasse den klassiske bilen uten stripping bort sin verdi. Du trenger
White wall dekk
Chrome felger
Car lift
Impact pistol
Wrench
Forgasser luftfilter
Custom luftfilter bolt
Show Flere Instruksjoner
Add Chrome felger med Whitewall Dekk
en

erstatte aksjen hjulene på den klassiske bil med krom felger og Whitewall dekk for å lage en lysere utseende. Den felger og dekk kan kjøpes på tilpassede automotive butikker som spesialiserer seg på klassisk bil restaurering og design.
2

Kjør bilen på bilen løft til hele bilen er sentrert på heisen ved hjelp av en spotter hvis nødvendig. Løft bilen opp fire meter over bakken.
3

Fjern alle slepe nøtter fra lager dekk ved å plassere slagbormaskin over hver lug mutter og trekke utløse inntil lug mutter har vært løsnet. Ta hvert hjul ut av bilen. Oppbevar aksjen hjulene i tilfelle den klassiske bilen må selges eller utbygd.
4

Place hver chrome hjul med Whitewall dekk i stedet for lager dekk. Bruk slagbormaskin for å erstatte hver lug mutter. Kontroller over hvert hjul for å sikre at den er strammet på plass. Senk bilen fra heisen.
Bytt Forgasser luftfilter
5

Pop panseret på den klassiske bilen ved å trekke hetten utløseren plassert under rattet. Hold panseret åpent med metallstangen plassert i motorrommet.
6

Finn forgasseren luftfilteret i motorrommet, som skal være i midten av motorrommet. Dette luftfilteret er normalt rundt med en krom toppen.
7

Skru den ene bolten som holder luftfilteret på plass med skiftenøkkel. Bolten er plassert på midten av toppen av luftfilteret. Ta av luftfilteret og oppbevar det på et trygt sted i tilfelle det er behov for å bli satt tilbake på i fremtiden.
8

Plasser en tilpasset forgasser luftfilter på plass av aksjen en. Custom luftfiltre kan kjøpes på de fleste automotive butikker og på nettet. Disse luftfiltre kan komme i forskjellige størrelser og farger for å matche den klassiske bilen du kjører.
9

Bytt aksjen bolt med en tilpasset bolt. Tilpassede bolter kan være av den klassiske bilens merke og /eller modell. Vri tilpasset bolt klokken til luftfilteret sitter på plass. Bruk skiftenøkkel til å stramme bolten forsiktig hvis det er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90455.html

Previous:
Next:

Classic Cars