Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik installerer en Delco Radio i en 1971 Corvette

Den populære C3 Corvette ble produsert mellom 1968 og 1982. De mest ettertraktede biler av denne epoken, ofte kalt "krom støtfangere," ble gjort fra 1968 og 1972. Mange eiere av Corvettes av denne årgangen skal gjenopprette sine C3 Corvettes tilbake til opprinnelig stand. Original Delco radioer fortsatt kan bli funnet på brukt-deler leverandører, Corvette forum, og nettauksjoner. Når du gjenoppretter radioen tilbake til originalen, må en original stil sentrum måle klynge og ledningsnett benyttes. Disse kan fås fra de fleste Corvette deler leverandører. Du trenger
Fastnøkkel setPhillips screwdriverOriginal-type kabling harnessesOriginal-stil sentrum måle bezel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne passasjerdøren, fold tilbake førersetet og åpne batterirommet plassert i det bakre området av bilen. Ved hjelp av en fastnøkkel, minuskabelen fra batteriet.
2

Finn vindusvisker bryterkonsoll plate i den øvre midtre delen av dashbordet. Med en stjerneskrutrekker, fjerne de fire skruene som holder vindusvisker bryterkonsoll plate. To skruer er plassert på baksiden-overdel og to er plassert nær bunnen. Koble ledningen utnytter koble vindusvisker bryter og indikatorlampe.
3

Fjern de fire skruene som holder sentrum måle rammen til venstre og høyre deler av den nedre streken. Fjerne eksisterende radio knotter og støttemurer nøtter, hvis det er aktuelt. Trekk forsiktig klyngen mot deg. Merke og fjerne de elektriske tilkoblinger og fjern klyngen. Vurdere å erstatte de dash lys hvis de er de originale pærene. Siden arbeidsmarkedet for å fjerne klyngen har blitt gjort, vil den lille investeringen i nye pærer spare deg for tid og krefter senere.
4

Fjern den gamle radioen hvis dette er installert. Når du bytter ut en nyere stil DIN en radio tilbake til en original Delco radio, må sentrum tankestrek bezel erstattes med en original stil enhet. Rammen som kreves for en Delco radioinstallasjonen har to runde hull på hver side av montering område for radio knott innlegg å gå gjennom. Original stil reproduksjon erstatning rammer kan fås fra de fleste Corvette deler leverandører.
5

Vurdere eksisterende ledningsnett. Bytt ut med original-type kabling når restaurere bilen tilbake til en original Delco lydanlegg. Koble høyttaleren ledningsnett og radio antenne kabelen til baksiden av Delco radio. Koble selen kommer til den originale fjernkontrollen kraft transistor og kjøleribbe montering og strømforsyning. Fest Delco enhet i stereo festebraketten med festeskruene. Fjerne høyre nedre dash pad vil gi ytterligere tilgang til lydsystemet ledninger og kraften transistor montering.
6

Koble til alle forbindelser til sentrum måle klynge montering og nøye sett den tilbake i dashbordet. Monter skivene og mutrene på radio knott innlegg og installere knottene tilbake på innleggene. Koble begge forbindelser til vindusvisker bryterkonsoll plate og installere.
7

Koble minuspolen til batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90456.html

Previous:
Next:

Classic Cars