Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

1957 Buick Special Spesifikasjoner

The Buick Special hadde alltid vært betraktet kjekk for en entry-level bil, og dette endret seg ikke når bilen fått et helt nytt utseende for 1957. Selv om tre-panel delt bakrute ble hånet på den tiden, er dette samme "feil" nå en av de 1957 Spesielle mest identifiserbare kjennetegn. Kjøpere i 1957 ikke ble frarådet av kritikerne: Special var Buick mestselgende bil det året. Utvendig

1957 Buick Special var lengre og bredere enn sine forgjengere. Sin nydesignede kroppen var over 17 meter lang og 6 1/2 meter bred, og det skrøt en 122-tommers akselavstand. De dyrere "Super" Specials hadde fire koøyer, mens de andre modellene hadde tre. The Special kom som en to-eller fire-dørs sedan (inkludert Riviera), som en cabriolet og som en Estate Wagon.
Motor og girkasse

1957 sin V8 Motoren var helt nye og re-konstruert for å passe inn i den nye motoren bay. The Special hadde 364-kubikk-tommers "nailhead" V8-motor - motorens petite, vertikalt orienterte ventil dekker var minner om en spiker flatt hode. Motoren produserte 250 hestekrefter og drevet Special med letthet takket være en større trykkammer og større inntak manifold og eksos. Det var forbundet med enten GMs to-trinns hydraulisk Dynaflow automatgir eller den valgfrie Synchro-mesh manuell girkasse. Det ble matet av en bred rein to-barrel forgasseren. Alt tatt i betraktning, kunne de over £ 4000 Special nå hastigheter på 90-116 miles per time.
Chassis

Som Fords Fairlane, 1957 Buick Special hadde en ny "nestes" chassis som tillot den å sitte merkbart lavere enn tidligere modeller. I-bjelke konstruksjon (med en X-braced sentrum) forbedret bilens stivhet og tilbød Spesielle seks passasjerer mer innvendig plass. The Special sin tur ble forbedret med spiralfjærer for alle fire hjul og bakre støtdempere. Den hadde en ball-joint forstilling under sjokkene som tillot hjulene til å kompensere for varierende underlag. Sin semi-flytende bakakselen shouldered meste av Special vekt og noen rotasjonsvridningsmoment.
Stil

Fjorårets grille ble erstattet i 1957 med "foss" eller "elektrisk barbermaskin" grille. Dette kjennetegnet tynne, vertikale krom barer over hele fronten av bilen. Buick beholdt sin "sweepspear" linje med krom langs siden av den spesielle, som dyppes i en dyp "V" like før det bakre hjulet godt. Frontristen, bakre støtfanger og baklysene alle funksjoner krom, noe som gjør Special prangende for en billig Buick. Chrome Buick emblemer ble bare sett på grillen og bagasjerommet.
Interiør

Buick tilbudt nye interiørfarger og stoff mønstre i 1957 Special. Bilens ekstrautstyr varmeapparatet ble betraktet som ganske imponerende for sin tid. Det nye instrumentpanelet ble skjermet ved støping for å hindre blending, og speedometeret brukt et bånd indikator i stedet for standard nål. Det var fire fordypninger ment for briller på innsiden av hanskerommet døren også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90700.html

Previous:
Next:

Classic Cars