Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan Les spanske Tarot Cards

En form for spådom i antikken, tarotkort gi deg en morsom måte å forutsi fremtiden, eller i det minste imponere venner og gjester. Spansk tarotkort ikke avviker fra standard tarotkort bortsett fra det faktum at de er på spansk. Dette gjør dem vanskelige å lese bare på grunn av språket barriere imidlertid betydningene av kortene er de samme. Å vite hvordan du skal lese spanske tarotkort ikke bare gir deg en mer kulturell tilnærming til spådom verktøy, men det kan også lære deg litt spansk. Du trenger
spanske språket tarot kortstokken
engelsk til spansk ordbok
Vis flere instruksjoner
en Stokking tarot-kort er ikke noe forskjellig fra stokke kortene.

Shuffle dekket av tarotkort grundig. Hvilken metode du bruker for å shuffle spiller ingen rolle, så mange mennesker har varierende måter å stokke sine tarotkort. Dette inkluderer stokke dem som en kortstokk eller bare spre dem ut (med kunst siden vendt ned) og deretter blande dem opp tilfeldig.
2

Velg den type spredning du ønsker å lese. Spre typer inkluderer Celtic Cross, treenigheten og livets tre blant mange andre. Hvis du er en nybegynner, velger Trinity spredning, da det kun trenger tre kort. Dette symboliserer fortid, nåtid og fremtid.
3

Trekk ett kort fra toppen av dekket, etter at det har blitt grundig stokket. Legg kortet, med forsiden opp, på bordet eller en annen overflate for å lese tarot.
4

Les de spanske ordene på kortet, hvis det er et kort fra Major Arcana. Store Arkana kortene er de eneste kortene i kortstokken med fullt kunst og ordlyden. Resten av kortene, Minor Arcana, har dresser og tall. For eksempel, Ace of Cups fra Minor Arcana, er det samme på alle språk.
5

Se engelsk din til spansk ordbok. Ord på Store Arkana kortene er ekte ord, så det burde være lett å finne ordet på kortet. For eksempel er kortet med tittelen "The Fool", som også er kort nummerert med en null, "hacerse el Tonto" på spansk. Dette oversettes til «den stigende dårskap, eller dumhet."
6

Vend de resterende to kort for tre-kortet spredning. Studer bildene og formuleringer før henvise til engelsk din til spansk ordbok. Hvis du allerede er flytende i spansk, vil du ikke trenger ordboken unntatt som en generell veiledning om tarot-kort betydninger, som er den samme i alle språk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90475.html

Previous:
Next:

Classic Cars