Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik gjenoppretter en '69 Mustang

Gjenopprette en 1969 Mustang vil innebære en enorm mengde arbeid (og ikke minst verktøy, utstyr og know-how), avhengig av kvaliteten på bilen når du mottar den. En 1969 Mustang har enten en Boss 302 eller Boss 429 motor. Gjenoppretting av motoren er like viktig som å gjenopprette det ytre av kjøretøyet. Nettstedet restorecarsfast.com sier at gjenopprette et kjøretøy "innebærer retur bilen til så mye av sin opprinnelige prakt som mulig." Du trenger
Stor inngjerdet arbeidsområdet
Tilgang til elektrisitet
Full spekter av automotive verktøy
Replacement deler
Stor luftkompressor
Auto heis (hendig, men ikke nødvendig)
Motor heise
MIG sveiser
reupholstery kit
Stor presenning
Vis flere instruksjoner
en

kjøpe en '69 Mustang med så lite skade som mulig. Jo flere problemer din Mustang kommer med, desto større jobben være. Velg ditt kjøp basert på kvalitet og originalitet av delene som utgjør bilen.
2

Lag en detaljert plan. Før du begynner på restorative prosessen, lage en oversikt over alle deler, samt tilstanden til alle aspekter av dine '69 Mustang. Merk hvilken motor det fulgte med (enten Boss 302 eller 429) og hvilke deler må enten restaurert eller erstattet. Lag en liste over alt arbeidet som må gjøres, de delene som må kjøpes eller repareres, og de verktøy og utstyr som er nødvendig.
3

Riv ned din Mustang. Ta fra hverandre hele bilen for en fullstendig inventarliste. Ta bilder som du demontere bilen og ordne noen løse deler på en organisert måte, med særlig vekt på plasseringen av oppbevaring sine og hvordan de vil bli erstattet når den tid kommer.
4

Rengjør alle de delene som utgjør '69 Mustang. Strippe noe metall av rust eller fett, bruk av verktøy som Sanders, kverner, kjemiske bånd stoffer og sveisere, avhengig av hva som må gjøres for å delene. Reparere alle metalldeler individuelt. Bytt panelene og sveis hva deler trenger sveising.
5

gjenoppbygge og installere motor, girkasse (4-speed på 1969 Mustangs), drivaksel, aksler, og radiator, samt andre komponenter slik som forgasser, dynamo og starter. Noen komponenter som er hinsides reparasjon vil rett og slett må kjøpes i bedre stand og deretter gjenopprettet. Bruk en motor heise å installere de større bitene inn i kroppen av Mustang din.
6

Prime, maling og krom metalldelene som utgjør kjøretøyet. Bruk kvalitetsprodukter når gjenopprette '69 Mustang. Sammensatte og polere din Mustang for å beskytte lakken jobben etter at malingen har tørket, og du har slipt vekk går og støv nibs med en 600 -. Til 2500-sandpapir
7

Rewire frontlykter, baklykter og andre elektriske komponenter. Fest støtfangerne foran og bak og erstatte eventuelle ødelagte vinduer eller speil.
8

Fullfør restaurering prosjektet ved å gjenopprette det indre av dine 1969 Mustang. Dette kan omfatte enkel søm eller finne et originalt par av høy rygg bøtteseter som kom standard med noen av de 1969 Mustang-modellene, eller de comfortweave bøtteseter som fulgte med 429 (de fleste som var svart). Dette trinnet vil også omfatte reparasjon eller utskifting av interiør teppe, konsoll og interiør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90613.html

Previous:
Next:

Classic Cars