Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

1969 Nova Alternativer

The 1969 Chevy Nova tilbys et bredt utvalg av alternativer som forbrukeren kunne velge. Det tilbys mange alternativer for interiøret i bilens hytta, designet for å gjøre førerens og passasjerenes ri mer behagelig. Kjøpere kan også velge mellom en rekke kosmetiske alternativer som påvirket det ytre utseendet på bilen. Til slutt, Chevy også tilbys det tilleggsutstyret omfatter motoren og andre funksjonelle deler av bilen. Interiør Options
trykknapp radio var den hyppigst kjøpt opsjon på 1969 Chevy Nova.

Blant de tilgjengelige alternativene på 1969 Chevy Nova var alternativer relatert til sittekomfort og sikkerhet, inkludert baksetet skulder sele, deluxe forsetet skulder seler og front bøtte seter. Klimaanlegg alternativer inkludert deluxe klimaanlegg og en bakrute defroster. Ulike lamper ble tilbudt som alternativer, blant annet i hanskerommet, bagasjerommet, ash-brett og instrumentpanelet. Lyd alternativer inkludert en trykknapp radio (enten AM eller bare AM /FM), en kassettspiller og en ekstra høyttaler. Trykknappen AM radio var den mest kjøpte av alle Chevy Nova alternativene som tilbys. Andre convenience alternativer inkludert en elektrisk klokke, gulvmatter, en fjernkontroll for de utvendige speilene, en front romsgulvet konsollen og en forfengelighet visir speil. Noen av alternativene ble satt sammen i pakker, for eksempel Custom Interior Package eller Interiør Convenience Package.
Utvendig Options
hvit vegg dekk var ett alternativ som tilbys for å forbedre Chevy Nova utseende.

1969 Chevy Nova tilbudt mange ytre alternativer som er utformet enten for å forbedre utseendet på bilen eller for å øke sikkerheten. Utvendig alternativer som involverer chassis av bilen inkludert kroppen side molding, dør og vindu ramme støping, samt en myk trim tak cover, vinyl-belagt trim og mulighet for en to-tone maling jobb. I tillegg ble en rekke utseendealternativer tilbudt fokus på hjulene, inkludert en spesiell hjulkapselen og trim ring og dekk med en rekke striper, inkludert rød, blå eller hvit og hvit vegg dekk. Utvendig alternativer som fokuserte på sikkerhetsspørsmål inkludert farget glass, enten for frontruten eller bare for alle vinduer, front og bak støtfanger vakt utstyr og lyktespyler.
Ytelsesdialogen

For å øke ytelsen til 1960 Chevy Nova, diverse V-8 ytelse motorer var tilgjengelige som alternativer, samt en motorvarmer og en rekke tre-trinns og fire-trinns automatiske og manuelle girkasser. Tunge batterier og radiatorer var også tilgjengelig. Spesiell ytelse bakre og fremre hjuloppheng ble tilbudt, samt seks bakakselen valg med varierende forholdstall. Dual eksos var også et alternativ. På sikkerheten siden, tilbød Chevy Nova vakuum-power brake utstyr og foran power-skivebremser.

Noen av disse ytelse alternativer ble gruppert sammen til en variant av Nova modell kalt Nova SS, inkludert en 350 -hestekrefter V-8 motor, den spesielle suspensjon og makt front-skivebremser. Chevy Nova SS ble bare solgt i 1969.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90462.html

Previous:
Next:

Classic Cars