Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan finne Classic Car Paint Colors

Du har brukt tid og penger å restaurere den klassiske bilen og få den klar for sin debut til dine venner og naboer . En endelig beslutning må gjøres : hvilken farge til smerte på utsiden. Det brede spekter av fargevalg kan er spennende . Her er noen enkle trinn for å hjelpe deg med å finne det beste valget for din gamle bil . Instruksjoner
en

titt på interiøret i din gamle bil . Hvis det er en nøytral farge, for eksempel sort eller grått , vil det kompliment noen utvendig . Eller kanskje du trenger å bo med en bestemt farge familie som blå eller rød for å blande med interiøret.
2

Forskning klassiske lakkfarger tradisjonelt brukt på vintage merke og modell du skal male . Velg en farge som passer til interiøret og er autentisk for ditt kjøretøy.
3

Se etter forbrukernes vurderinger fra forretninger du vurderer. Male utsiden av en bil er dyrt , spesielt når du arbeider med en klassisk bil . Du ønsker ikke å være fornøyd med resultatene du oppnår eller kundeservice gitt.
4

Les tech ark for ditt endelige valg , da dette vil gi deg verdifull informasjon som hvor lenge malingen vil vare , hvordan du skal blande det , og hvordan du setter opp riktig for en spray- pistol søknad.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90316.html

Previous:
Next:

Classic Cars