Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

1955 Ford Thunderbird Options

I 1955 lanserte Ford Motor Company i Thunderbird. Opprinnelig ment å konkurrere med Chevrolet Corvette, Thunderbird blandet stilen og kraften i en toseters cabriolet coupe med klassisk Ford styling av tiden. Bilen ble markedsført som den første "personal luxury bil," med sin hovedvekt på komfort og bekvemmelighet. Thunderbird var en umiddelbar smash hit, og solgte nesten dobbelt så mange enheter som Ford analytikerne hadde spådd. Å være en "personlig luksus bil", Thunderbird kom med en rekke tilleggsfunksjoner. Motoralternativene

The 1955 Ford Thunderbird inkluderte en rekke performance-baserte alternativer. Disse inkluderte en full-flow drivstoff filter system, oljebad luftfilter system, og en spesiell drivstoff og vakuum pumpen.
Transmission Options

Thunderbird kom også med muligheten til å installere Fords første automatgir, Ford-O-Matic system, og inneholdt overdrive for høyhastighets cruising.

Safety Options

1955 Thunderbird hadde også en rekke valgfrie sikkerhetsutstyr. Disse inkluderte automatiske vindusviskerne, Swift-Sure bremser, Master-Guide servostyring, og jeg-Rest tonet sikkerhetsglass.
Interiør Alternativer

Thunderbirds tilbudt en rekke av innvendige valgfrie elementer, for eksempel regulerbar kraft sitteplasser, elektriske vinduer, og en elektrisk klokke. Thunderbird også eventuelt inneholdt en MagicAire varmeapparat, radio, turteller og sigarettenneren.
Tak Options

De fleste Thunderbirds kom standard med en fjerning konvertible hardtop, men en valgfri funksjon ble et lerret trekke konvertible toppen.
Vanity Options

stil var kjernen av Thunderbird anke, og en rekke stilige alternativer var tilgjengelig for kjøpere. Disse inkluderte en motor dress-up kit, bakskjermer skjold, heldekkende hjulkapsler, hvit vegg dekk, og simulerte wire hjul.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90489.html

Previous:
Next:

Classic Cars