Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan Slå opp den opprinnelige Paint Scheme for en 1956 Chevy

I dag er det mulig å identifisere den eksakte opprinnelige maling ordningen for en 1956 Chevrolet bruker gratis informasjon som er tilgjengelig på Internett. Alt du trenger å gi er malingen koden ligger på bilens cowl tag. Denne taggen har verdifull detaljert kodet informasjon for hver bil, inkludert når og hvor den ble gjort, sin kropp stil, sin trim pakke og maling farge (s.) Instruksjoner
\\
en

Finn pipen tag. Pipen tag er en tynn aluminiumsplate klinket til passasjersiden av den øvre brannmur eller "hette" av klassisk chevrolets. Brannmuren er "veggen" som skiller motorrommet fra innsiden av bilen.
2

Kopier all informasjonen på bilens cowl tag.
3

På hjemmesiden til nettstedet "Gamle Online Chevy Manuals" (Se Resources) under overskriften "Chevrolet Bruksanvisninger og informasjon", klikk på "modell og motor Identifikasjonsinformasjon." Bla nedover siden til overskriften "Paint Codes" i sentrum nær bunnen av siden. Klikk på "1956". Her finner du diagrammer av alle fargekombinasjoner som tilbys for annen modell chevrolets i 1956.
4

Match malingen kode fra cowl tag til nummeret som vises i venstre kolonne på skjemaet , og du vil være i stand til å identifisere bilens originale lakk eller kombinasjon. Du vil se fargene på bilen kropp, sin hjulet farge og dens hjulet striping. De tilsvarende tallene for DuPont maling farger er også inkludert for hver kategori. Det er 10 solide farger som tilbys og 14 to-tone kombinasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90490.html

Previous:
Next:

Classic Cars