Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik Bygge en Chevy V8

Classic Chevrolet biler og motorer, som 307ci i en 1969 Chevelle Malibu, er gode eksempler på hvordan du kan få mer verdi fra en eksisterende klassiske bilen ved å gjenoppbygge den. Ved hjelp av enkle håndverktøy og reservedeler kan du bygge en Chevy V8 tilbake til sin opprinnelige tilstand. Etter at du gjenoppbygge en Chevy V8, kan du plassere det tilbake inn i originale restaurert bil for å få mer videresalg verdi, både monetarily og historisk. Du trenger
Original Chevy V8 307ci motor
Engine stå
Ring kompressor (stempelringer)
Bead blaster (sand blaster)
pakning satt
Perm-a-tech tetningsmasse (pakning type)
Crank lagrene
Cam akselen lagrene
Lifters
Oil (10W30)
Gear olje (90w)
lagersmøremiddel
mekaniker verktøy
Shop filler

Vis flere instruksjoner
en

Fest motorblokk til en motor stativ. Fjern veivakselen balanseblokken veivakselen. Fjern ventil deksler, timing kjedekasse og luftinntak. Bruk en skralle og socket å løsne og fjerne de rocker armene. Trekk ventilløfterne og løftere ut av motoren og sett dem til side.
2

Roter motoren slik at bunnen pekte opp. Fjern bunnpannen og bensinpumpe fra motoren. Fjern timingen utstyr fra enden av kamakselen og holde den og timingen kjede sammen. Trekk kamakselen fra motorblokken.
3

Bruk en skralle og stikkontakter for å løsne og fjerne oljepumpe. Neste begynne å fjerne hvert stempel ved å løsne på stempelstang-bærende caps holder stempelstengene til veivakselen. To bolter holder hvert stempel på plass. Fjern hettene og la stempelet glir ut av sylinderen. Gjenta prosessen til alle åtte stempler er fri fra veivakselen.
4

Løsne og fjern veivaksel lagrene. Hold hver hette i orden slik at de erstattes etter hvert som de ble fjernet. Trekk veivakselen ut på motorblokken deretter dreier motoren slik at bunnen av blokken er rettet nedover. Fjern hvert av de to hodene fra blokken.
5

Organiser alle bitene av motoren for rengjøring, maling og installasjon. Motorblokken og delene bør gå til en motor byggmester å få sylindrene slipt og møne-Reamet, bør blokken være tildekket (hver sammenføyning kant på motoren maskinert flate for bedre montering) og ventilfjærene erstattes. Metalldeler må være perle sprengt (sandblåst) og malt skikkelig før montering. Når delene er alle tilbake og klar, begynner monteringen.
6

Sett inn nye veivaksel lagrene i veivakselen bærende caps og motorblokken. Juster lagrene slik at tappen på hver lagerpunkter mot baksiden av motorblokken Smør hver lageret med 90 vekt olje før du legger veivakselen i motoren og feste det på plass med den andre halvparten av bærende caps.

7

Plasser pakninger i hver ende av veivakselen. Disse pakninger er halvmåner som møter opp med kanten av bunnpannen på baksiden av veivakselen og ved tidspunktet dekke opp foran. Sikre en ny eller restaurert oljepumpe på plass deretter installere bunnpannen med en frisk pakning. Bruk Perm-a-tech overvinne for å holde pakningen på plass under installasjonen. Fest hver lås deretter snu motoren rundt.
8

Installer nye komprimering ringer rundt hvert stempel deretter olje hver og en før du skyver den tilbake inn i sylinderen. Et stempel-kompressor vil presse hver trykkring tett rundt stempelet, slik at den kan gli inn i sylinderen under montering. Påfør lagerfett på stangens bærende caps som holder stengene til veivakselen før du strammer til caps på plass.
9

Sikre motoren drar til blokken ved hjelp av riktig innstramming prosedyre for riktig sitteplasser. Smør kamakselen med lagerfett og skyv den på plass i motorblokken. Fest timing gear og kjede til slutten av kamakselen og justere giret med kamakselen gear.
10

Fest timing kjedekasse til motoren bruker riktige pakninger og overvinne materiale til å holde pakningene på plass under installasjonen. Olje hver ny truck med 10W30 olje, og sett dem inn i løfteren hullene. Plasser en ventilstang og vippearmen på toppen av ventilen fjærmontasjen og piske dem (stramme dem på riktig måte), slik at mutteren sikring av hver vippearm er skrudd? Av en omdreining etter at ventilen har blitt surret stang. Dette vil fjerne overflødig fri bevegelse av ventilen stang på grunn av manglende tetthet av rocker arm.
11

Erstatt ventildeksler og luftinntak. Motoren er klar for endelig installasjon av tilbehør og forgasser til en 1969 Chevrolet Chevelle og drevet for en frisk 100.000 miles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90423.html

Previous:
Next:

Classic Cars