Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik bruker du en VIN nummer for å finne en tidligere eier

The VIN er Vehicle Identification Number til bilen din. Det kan gi en komplett historie for en bil , inkludert hvis den noen gang har vært involvert i noen ulykker . Det kan også gi en omfattende liste over tidligere eiere . For en klassisk bil , kan tidligere eiere fortelle deg hele historien på bilen, slik at du kan gjenfortelle det når du gjenoppretter det og vise det. Instruksjoner
en

Finn VIN på bilen . Det er et 17 -sifret nummer som finnes på førersiden der frontruten møter toppen av dashbordet . Det er også på innsiden av sjåføren side dørkarmen på høyre side.
2

Ta kontakt med Institutt eller Division of Motor Vehicles for staten der bilen er registrert . DMV nettsteder gir en liste over de avdelinger for alle stater , hvis du ikke er sikker på hvor du skal komme i gang.
3

Request en tittel søk på VIN for bilen din . Noen DMVs tillate deg å sende denne forespørselen på nettet . De kan spørre deg om avgifter for å finne de tidligere titlene for din VIN .
4

Slå opp kontaktinformasjon for de tidligere eierne med informasjonen din tittel søk forutsatt . Noen kan ha flyttet eller døde, men noen kan fortsatt være i de samme stedene , og du kan sette sammen bilens historie derfra .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90379.html

Previous:
Next:

Classic Cars