Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik fjerner kroppen Trim på eldre biler

Når det gjelder biler, står ingenting ut ganske så mye som kroppen trim. Pyntelist kan gjøre eller ødelegge bilens utseende. Å få trim i topp stand vanligvis innebærer å fjerne den fra bilen, rette eventuelle bulker eller ujevnheter og ha trim re-forkrommet eller polert. Problemet er at trim er ofte vanskelig å fjerne uten å skade det verre enn det allerede er. Heldigvis finnes det et enkelt svar. Du trenger
maskeringstape
Body trim fjerning sett
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et flatt og jevnt underlag. Sett på parkeringsbremsen.
2

Forbered trim for fjerning. Kjør en stripe av maskeringstape på bilen langs kanten av all trim som du ønsker å fjerne. Dette vil beskytte mot riper lakken på kroppen panel som du skyver verktøy under trim.
3

Fjern trim. Bruk riktig verktøy for den type trim du skal fjerne (trim fjerning verktøy er merket for tiltenkt formål, for eksempel, dør molding, dør kant eller vindu trim). Skyv verktøyet under kanten av trim og sakte gli langs lengden på trim til du føler at verktøyet kontakte en trim holdeklipsen. Løfter verktøyet forsiktig og vri den løsner klippet. Når klippet spretter gratis, skyv verktøyet opp til neste klipp og gjenta prosessen til trim er fjernet. Merk at noen trim holdes på plass med skruer. Hvis dette er tilfelle, kan du bruke en skrutrekker for å fjerne skruene og fjern deretter trim stykke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90380.html

Previous:
Next:

Classic Cars