Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan gjøre 12 Volt konverteringer på Classic Cars

I dagens verden av cookie-cutter bil design, de dristige myke linjer gårsdagens biler er intet mindre enn vakkert. Et annet aspekt av den klassiske bilen at de fleste samlere og konservatorer både vil bli enige er ladesystemet. De gamle seks-volts systemer bare la en ting eller to å være ønsket, spesielt i lys avdelingen. Det er imidlertid fikser å undersøke. Du trenger:
Nøkler
Screw driver
Batteri (12-volt)
Lyspærer (12-volt)
målere (valgfritt)
Coil (12-volt)
Kondensator (12-volt)
Dynamo (12-volt)
Starter (12-volt)
Vindusvisker motor (12 volt)
Vis mer Instruksjoner

1.

Parker bilen på et plant, fast underlag og sett på parkeringsbremsen. Åpne panseret.
2

Koble batterikabelen ender med en skiftenøkkel og løft batteriet ut av sin montering beliggenhet. Noen biler vil ha en holder batteriet på plass stropp som du vil fjerne med en skiftenøkkel til å tillate fjerning av batteriet.
3

Fjern de originale lyspærer fra hodet, hale og interiør steder (også blinklys hvis montert). Drei skruene med en skrutrekker for å fjerne lysarmaturer, kronglete pærer for å fjerne dem, og erstatte dem med et 12-volts tilsvarende pære. Sett på lokket.
4

Fjern spolen fra sin monteringsbrakett ved å løsne bolten fra mount. Koble ledningene fra toppen av spolen med en skiftenøkkel og plassere dem på den nye 12-volts coil. Plasser den nye spolen inn i festebraketten og stram monteringsbolten.
5

Sett kondensatoren. Fjern distributør cap med en skrutrekker. Fjern kondensatoren ved å løsne festeskruen med en skrutrekker, og erstatte den med et 12-volts kondensator. Stram festeskruen og sett på lokket.
6

Fjern det gamle dynamo (eller generator) ved å løsne boltene med en skiftenøkkel og erstatte den med et 12-volts dynamo. Fjern ledningene fra baksiden av den gamle dynamoen og erstatte dem på den nye dynamoen. Stram alle boltene.
7

Fjern den gamle starteren med en skiftenøkkel og koble ledningene. Erstatte den med en ny 12-volts starteren og plassere ledningene på den nye starteren. Stram alle boltene.
8

Bytt vinduspusser motor. Fjern det gamle vindusvisker motor med en skiftenøkkel og erstatte den med en ny 12-volts vindusvisker motor. Stram boltene.
9

Plasser den nye 12-volts batteri i sin montere den, og sett batteriet kabler, og pass på å koble den positive (+) enden av kabelen til den positive (+) siden av batteriet og den negative (-) kabelende til den negative (-)-siden av batteriet. Sett på montering mobilsmykke (hvis slik finnes) og strammer til bolten med en skiftenøkkel.
10

Vri om nøkkelen og starte motoren. Kontroller de dash målere arbeider. Sjekk alle lysene. Slå av motoren og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90378.html

Previous:
Next:

Classic Cars