Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan erstatte Lead Fuel for gamle biler

Eldre biler kan virke enkel i forhold til dagens moderne mesterverk, men de er mye mer komplisert enn du kanskje tror. Ta drivstoffsystemet, for eksempel. Bilene i går ble designet for å bruke blyholdig drivstoff og på mye høyere kompresjon forholdstall. Drivstoffet i dag inneholder ikke bly - og dermed det tjener opp problemer i de eldre kraftverk, spesielt i form av ventil tog svikt. Den rette? Det er et par områder der du kan forbedre eldre kjøretøy og bruk av dagens brensel. Du trenger
Wrench
Timing lys
Lead additiv
Rag
Forgasser
pakning
Vis flere instruksjoner
en

parkere bilen på et flatt og jevnt underlag og sett på parkeringsbremsen. Åpne panseret.
2

Juster timing. Kjører en eldre motor på dagens drivstoff krever timing å være tilbakestående noen grader. Marker harmonisk balancer med kritt på det angitte antall grader du ønsker å sette timingen på. (Dette vil være et eksperiment for hvert enkelt kjøretøy, men skyter for 10-12 grader timing fra idle og 34 grader totalt timing). Løsne distributør hold-ned bolt med en skiftenøkkel akkurat nok til at distributøren å bli slått. Koble timing lys til motorens tenningssystem i henhold til produsentens instruksjoner. Start motoren. Snu distributør til timingen lys (når den peker mot den harmoniske balancer) faller ned på antall grader timing du ønsker å operere på. Stram hold ned bolt og slå av motoren. Fjern timing lys og lukk panseret.
3

Legg et drivstoff additiv. Hell en bly tilsetning inn i bensintanken på bilen din på hver fil-up. Følg produsentens instruksjoner for riktig mengde for å legge til.
4

Sett forgasseren. Med bilen parkert og håndbremsen brukt, åpne panseret. Ved hjelp av en skiftenøkkel, fjerne luftfilteret (pust) bolig og sett til side. Fjern drivstoff linje med en skiftenøkkel og wrap med en fille for å unngå søl drivstoff. Hekt throttle linkage ved å fjerne klipp og stang fra forgasseren. Fjern festeboltene fra forgasseren og løft den ut av motoren manifold. Bytt ut pakningen og plassere den nye forgasseren på plass. Trekk til festeboltene, erstatte gassen sammenhengen og drivstoff linje. Bytt luften pust i bakken forsamlingen. Start motoren og se etter drivstoff lekkasjer. Slå av motoren og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90377.html

Previous:
Next:

Classic Cars