Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Classic Car Shows i Kent, England

Flere klassiske bilen hendelser er tilgjengelig for entusiast i Kent. Folk kan gå og se et bredt utvalg av klassiske biler, bla trading boder, lytte til artister og suge opp forestillingen atmosfære. Eller klassiske bileiere kan være utstillere å imponere publikum, delta i billøp eller å prøve å vinne førstepremien i klassisk bil show. Maidstone

Darling Buds Classic Car Show arrangeres årlig på en søndag mellom 10 am og 16:00 i juli. Det foregår på Pop Larkin Gård, som var filming plasseringen der TV-serien, "The Darling Buds of May". Showet arrangementet stiller ut over 900 klassiske biler. Det tilbyr forfriskninger, håndverk boder, tivoli ritt og live musikk underholdning. Frivillige bidrar til å kjøre arrangementet og å samle inn penger til ulike veldedige formål.
Brands Hatch

Beaujolais Run arrangeres i november. Det er en bil show og klassiske billøp som starter på Brands Hatch. Løpet avsluttes i Bourgogne, Frankrike. Det tiltrekker klassisk bil racing team fra langt unna. Åtti konkurrenter delta i et løp på 40 biler. Arrangementet har vært i drift siden 1972. Gjestenes kjendis Formula One racing bilførere blir ofte invitert til å åpne arrangementet. Bilen showet er ansett som en fundraiser for veldedighet med vinneren av løpet heve mest sponsing for den valgte fundament. Tilskueren blir bedt om å vennligst donere £ 5 ved porten på opptak.
Faversham

Faversham klassisk Car and Bike Show finner sted i hjertet av Sentrum av Canterbury i mai. En samling av klassiske biler og sykler er parkert på gater og parkeringsplasser for å tiltrekke besøkende. Det tilbyr buss rides på vintage busser og musikalsk underholdning i byen markedet for å skape en innbydende atmosfære. Premiene blir tilbudt ulike kategorier for beste klassiske biler på skjermen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90710.html

Previous:
Next:

Classic Cars