Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Triumph Spitfire Prosjekter

The Triumph introduserte Spitfire, oppkalt etter den andre verdenskrig jagerfly, i 1962 og det hadde en produksjon kjøring av 18 år. Den toseters åpen sportsbil delte chassis av Triumph Herald, men hadde en mye slankere kropp stylet av Michelotti. Fortsatt et høyt elskede klassiker blant entusiaster, er det mange modifikasjoner du kan gjøre for å holde Spitfire kjører pålitelig i det 21. århundre. Elektrisk Cooling Fan

Motoren driver mekanisk den opprinnelige kjølesystem fan på Triumph Spitfire. Som et resultat er det mindre effektivt når du er i saktegående eller stillestående trafikk, akkurat når du trenger det mest for å kjøle motoren. Skifte mekanisk drevet vifte med en moderne elektrisk drevet versjon vil forbedre motorens kjølesystem. Viften slås på når kjølevæsken når et angitt temperatur så er bare på når det trengs.
Deflektor Boards

Viktige deler av Spitfire kjølesystem er panelene som ligger til foran og på hver side av kjøleren. De er designet for å kanalisere luft gjennom radiatoren og, laget av stiv papp, er sårbare og utsatt for slitasje. Som deres formål er ikke umiddelbart opplagt at de har en tendens til å bli fjernet når de blir skadet og aldri erstattet. Hvis Spitfire ikke har disse panelene eller om de er skadet, erstatt dem å sikre at motoren er å få maksimal kjøleeffekt fra radiatoren.
Electronic Ignition

Endre opprinnelige tenning til en mer pålitelig elektronisk system kan høres komplisert ut, men det er virkelig en rett frem jobb. Det er flere byggesett som inneholder alt du trenger for å fullføre konverteringen. Jobben innebærer å erstatte rotor arm innenfor distributør med en elektronisk komponent som utfører samme funksjon.
Roll Bar
p Som med alle konvertible biler uten en roll bar, konsekvensene av rullende bilen i en krasj kan være katastrofale. En veltebøyle kan gi deg den tryggheten som bør du være uheldig nok til å snu bilen opp ned, er du mindre sannsynlig å bli alvorlig skadet. Flere roll bar kit for Triumph Spitfire passer på alle modeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90735.html

Previous:
Next:

Classic Cars