Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan Sett Interiør i en Classic Car

Når det gjelder å gjenopprette klassiske biler, er det tre store områder som er gått over: Den ytre, drivlinjen og interiør. Interiøret er trolig den enkleste av de tre, men erstatte det indre på en klassisk bil kan sikkert være dyrt og tidkrevende. Men dette kan også være en av de mest tilfredsstillende aspekter å gjennomføre når restaurere og gjenoppbygge en klassisk bil. Du trenger
Socket sett og skralle
Skrutrekkere
Skraper
Spray limet
Spray maling
Vis flere instruksjoner
en

Fjern setene. Uansett hva slags klassisk bil du arbeider på, enten det er en 1964 Ford Mustang eller en 1973 Triumph TR6 fra regntunge England, setene er som regel de første tingene som kommer ut. Disse er vanligvis holdt i med bolter som er plassert foran og bak på setet. Ta kontakt med en workshop manual for bilen din hvis du ikke kan bestemme hvordan du fjerner setene. Hvis bilen har baksete, fjerne disse også.
2

Fjern glideskinner hvis de ikke kom ut med setene. Hvis de ikke er festet til setene de vil bli boltet til gulvplankene. Bruk en socket og skralle for å fjerne dem. Sette disse til side. Du vil bli å male dem før du installerer dem tilbake i bilen.
3

Trekk tepper og lyddempende ut av bilen. Du må kanskje fjerne elementer som dør terskel trim, gulvbelysning paneler og midtkonsoller å fjerne tepper, selv om klassiske biler har ofte enkle interiøret som gjør det enklere å stripe tepper. Trekk teppet opp, og bemerker posisjonen til de ulike delene eller ta bilder som du gjør for å lette re-installasjon. Når teppet og støydemping er ute, ta en meisel og skrape opp eventuelle overskytende lim igjen på gulvbordene. Få overflaten så ren som mulig.
4

Fjern alle av vinduet skrur, dørhåndtak, armlener og deretter dørpaneler. Hvis classic har elektriske vindusheiser, forsiktig fjerne disse og koble dem fra ledningsnettet. Dørpaneler er vanligvis holdt på med skruer eller klips. Skruer kan fjernes med en skrutrekker og klipp kan bare trekkes av.
5

Strip headliner hvis den er revet og sagging. Headlinerne er vanligvis svært vanskelig å fjerne og installere og kan også kreve fjerning av all trim rundt topper vinduene samt foran og bak glass. Med mindre du har erfaring med headlinerne, bør dette gjøres av en profesjonell butikk.
6

Spray lim på ryddet opp gulvet. Spray fra ca 10 inches unna og la limet tørke i noen minutter før du installerer støydemping. Kutt materialet med saks for å montere og plassere den på gulvet av interiøret. Dette er en flott sjanse til å dra nytte av fremskritt i lyddempende materialer for å gjøre bilen føles enda strammere og mer stillegående enn før.
7

Lim i et nytt teppe kit. En av de største forbedringene du kan gjøre i et interiør er å installere et helt nytt teppe kit, som vil se flott ut og gi bilen den nye bilen lukten. Bruk bildene du tok eller diagrammer du gjorde da teppet ble fjernet for å sørge for at alt er riktig installert.
8

Installer seter med nye setetrekk. Du kan enten ha setene utvinnes av en profesjonell interiør butikk eller kjøpe ferdige deksler og dekke setene selv. Trekkene vil vanligvis kommer med instruksjoner om installasjon. Male setet glideren med riktig farge slik at hele interiøret ser nytt igjen. Rengjør glidere med white spirit og deretter spraye på flere strøk med spraymaling fra en kan.
9

Installer nye dørpaneler. Dørpaneler er tilgjengelig for de fleste klassiske biler, og er en annen flott tillegg til en gammel, slitt interiør. Bruk nye skruer hvis dørene er skrudd på eller bruke nye klipp. Reinstallere dørhåndtakene, vindu skrur og andre deler som ble fjernet.
10

Ha en profesjonell interiør butikk installere en ny headliner. Dette er en av de jobbene som er best overlatt til fagfolk, siden det tar mye arbeid og kompetanse til å få rett. Dette er også et område som vil gjøre en stor forskjell i hvordan interiøret vil se og føle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90420.html

Previous:
Next:

Classic Cars