Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan erstatte 65 Mustang Quarter Panel

The 1965 Ford Mustang er en populær restaurering kandidat. Men etter mange år på veien, vil de typiske 1965 Mustang trenger litt rust reparasjon, spesielt de bakre kvartal paneler. Den fjerdedel panelet er platemetallet panel som dekker området fra døren til baksiden av bilen, og strekker seg fra bunnen av den bakre søyle taket ned til godt hjulet. Den opprinnelige panelet er sveiset på plass og vil måtte bli boret og kuttet ut før et nytt panel kan sveises på plass. Du trenger
Drill
Drill bit satt
wire drill vedlegg
MIG sveiser
Klemmer
Metal saks
Body loddetinn kit
Sandpapir

Vis flere instruksjoner
en

Fjern den gamle rustne eller ødelagte kvartal panel ved å bore ut punktsveisingen som holder kvartal panel på plass med en drill og en skarp borekronen. Bruk en wire festet til en drill for å rengjøre rust av av alle de punktsveising, slik at de vil bli synlige. Bruk en propan fakkel for å smelte ledningen ut av sømmen hvor toppen av fjerdedel panel og undersiden av den bakre tak søyle møtes. Bore ut punktsveisingen som var under den innledende fylt søm. Skjær kvartal panel i stykker med metall sakser eller et metall Nibbler slik at det vil være lettere å fjerne.
2

Dry passe det nye kvartalet panelet ved å skyve det under taket bak søylen. Siden hver bil er forskjellig, kan det nye panelet trenger litt tweaking for å passe på plass. Pass på at hullene på baksiden av døren og på koffertlokket er riktige. Heftsveis panelet på plass når den er riktig passform. Mig sveis i bunnen av panelet til fjerdedel på kanalene. Mig sveis sømmen på toppen av kvartalet panelet til bunnen av taket bak søylen.
3

Spot sveise sømmene mellom kvartalet panel og det ytre hjulet huset, bak halen lyspanel og på dørstolpen. Slipe ned alle sveisene før de er jevne, men ikke fjern sveisene. Bruk søm sealer der kvartal panel møter dørstolpen og på koffertlokket åpningen.
4

Refill sømmen på kvartalet panel og undersiden av taket bak søyle med plast sparkel. Bruk bly i sømmen hvis du ønsker din restaurering å være autentisk. Bruk en fil for å jevne ned sømmen og deretter block-sand, om nødvendig. Kvartalet panel er nå klar til å bli primet og malt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90359.html

Previous:
Next:

Classic Cars