Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan finne verdien av en Classic Car

The NADA (National Automobile Dealer Association) Guider nettsiden tilbyr verdier for et bredt spekter av klassiske biler. Nettstedet tilbyr verdier for klassiske biler kan dateres tilbake til 1895 til i dag. Mens guiden er en lett-å-få tilgang start til en vurdering, bør du vurdere hva andre lignende biler har solgt for i det siste og som selges for i dagens auksjon. Instruksjoner
Appraisal Verdi
en

Gå til NADA Guides nettsted for å få tilgang til Classic Car Verdier avgrensningsbrønn guide. Velg enten "collectible biler" eller "spesiell interesse biler" fra toppmenyen. Fra resultatsiden, klikk på den riktige produsenten av den klassiske bilen.
2

Klikk på årsmodell. Fra resultatsiden, lese alternativer for alle modeller laget for det året du valgte. Velg modellnavn og korrekt kropp stil for den klassiske bilen.
3

Velg ditt utstyret nøye. Noen alternativer kan endre verdien betraktelig. Hvis du er usikker på alternativene for bilen din, finne ut før du fortsetter. Ellers kan verdien være feil.
4

Klikk på "Get Used Value" for å se hvor mye den klassiske bilen er verdt. Du blir vist tre verdier: lav, middels og høy detaljhandel verdi. Les beskrivelsene av hvert å finne en nøyaktig verdi.
Salg Verdier
5

Gå til Barret-Jackson nettside. Skriv inn i året, merke og modell av den klassiske bilen på øvre venstre side av websiden. Klikk på søk-ikonet ved siden av modellen boksen.
6

Rull nedover på siden og se på bildene og bil beskrivelser. Når du finner en tilsvarende modell, klikker du på den for å fortsette.
7

Les spesifikasjonene og sørge for at kjøretøyet kamper. Hvis ikke, gå tilbake til forrige side og finne riktig modell. Ellers kan du se om avgrensingsbrønnen verdien er i tråd med auksjonen verdi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90512.html

Previous:
Next:

Classic Cars