Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan dekode en Corvette VIN nummer

Du kan lære omtrent alt du ønsker å vite om en Chevrolet Corvette fra sine kjøretøy identifikasjonsnummer (VIN). Nummeret som er plassert i nedre høyre hjørne av frontruten stater hvor bilen er gjort, da det ble gjort, modellen av Corvette og bare om noen andre nyttige fakta du trenger å vite om build av kjøretøyet. Selv om det kan se ut som et virvar av tall, hvert enkelt siffer eller bokstav har en hensikt. Instruksjoner
en

Se etter en landskode. Avhengig av året av din Corvette, kan du eller ikke kan ha en landskode. Fra og med 1981 alle Chevy Corvette biler begynne med en "1", som betyr at de er bygget i USA. Før det sto "1" ved starten av VIN for General Motors. Biler laget før 1981 har 13 tall, mens biler laget etter har 17.
2

Se på andre siffer. Det er en "G." Dette står for General Motors. Den tredje tegnposisjon er et "1". Dette er Chevrolet produkt linjenummer. Den fjerde nummeret er en "A" for beboer tilbakeholdenhet system, og det femte tegnet posisjon er en "Y." Dette Corvette modell ID.
3

Sjekk ut den sjette og syvende nummer. Dette kommer til å bli 87, som står for "Coupe". Se den åttende nummer. Dette representerer den motortype. Den niende nummeret er kontrollsiffer, som vil variere, og 10. plass er et brev som representerer årsmodell.
4

Se på det 11. nummeret. Dette tallet representerer forsamlingen anlegget. Dette er trolig kommer til å være en fem, som er den Bowling Green fabrikk i Ohio. De siste seks tallene er Build sekvensnummer og vil variere fra bil til bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90360.html

Previous:
Next:

Classic Cars