Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Classic Car Shows i Illinois

Car show og festivaler er populære arrangementer over hele staten. Fra Chicago til Rockford, til delstatshovedstaden i Springfield, til de rullende åsene i den sørlige delen av staten, bilen viser er vanlig fra sommer til høst. Enten bilentusiaster er interessert i hot rods, korvetter, eller antikke biler og motorsykler, er det en Illinois morsom festival å tilfredsstille sine interesser. Route 66 Mother Road Festival, Springfield
Route 66

I september hvert år hundrevis av klassiske biler kommer i Springfield for den internasjonale Route 66 Mother Road Festival. Arrangementet holdes sentrum, der bileiere vise sine antikke biler, hot rods, og klassiske biler og motorsykler langs gatene. Tilskuere kan vise biler på skjermen, snakke med eierne, lytte til levende musikk, besøke gateselgere og ta i severdighetene i det historiske sentrum av Springfield. Denne tre-dagers arrangement er virkelig "mor til alle festivalene" for bilentusiaster i alle aldre.

International Route 66 Mother Road Festival, Springfieldfamilyevents.com/event/87
klassikere og Chrome, Loves Park
Classic Car

De årlige Classics og Chrome Car Show er en fundraiser for Keith Country Day School i Loves Park i nordlige Illinois, men det har blitt favoritt arrangement for bilentusiaster i staten. De to-dagers, innendørs bil viser mer enn 100 biler, fra tidlige modeller til muskelbiler til racerbiler. Opptak for 2010 viser er bare $ 6, og barn under 10 år er gratis. Festivalens Nettstedet har bilder av biler som har dukket opp i tidligere utstillinger. Deltakere i showet kan nyte de klassiske biler og bidra til å støtte stipend og atletisk midler av Keith Country Day School, en ledende college forberedende i Midtvesten.

Classics og Chromeclassicsandchrome.com /


Corvette Funfest
Corvette Vis

Effingham vertskap for den årlige Corvette Funfest, en tre-dagers arrangement hvor Corvette eiere og entusiaster kan vise frem sine egne biler samt kjøpe og selge biler og tilbehør. Korvetter fra alle tidsepoker delta i arrangementet, og det er en naturskjønn bil parade kalt en "Corvette Fun Run", en bil auksjon, og live underholdning. En bil generell registrering for Funfest er $ 25 og inkluderer en t-skjorte. Denne hendelsen har Corvette entusiaster en innstilling der å henge med hverandre, delta i Corvette klubben aktiviteter og skryter av sine egne klassiske biler.

Corvette Funfestcorvettefunfest.com /


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90397.html

Previous:
Next:

Classic Cars