Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan finne gamle bildeler i Tulsa

Grease aper foren dere! Fikse opp en klassisk bil eller antikke skatten er en givende og utfordrende jaktstarten. Ikke bare trenger du kunnskap, men ingenting kan oppnås hvis du ikke finner verktøy og deler du trenger. Nettverk med andre bilentusiaster er den beste måten å finne anerkjente bil del leverandører, men hvis du trenger noe virkelig obskure, kan søket må ta deg i flere retninger. Tålmodighet og personlige forbindelser er vanligvis det som trengs for å fullføre prosjektet. Finne deler i Tulsa er ikke annerledes. Det er mange steder lokalt som annonserer bildeler for bilen din, så hoppe i bilen eller gå online for å finne den unnvikende del som vil fullføre prosjektet. Her er noen steder å starte. Du trenger
Transport til junk meter og deler butikken
datamaskin med internettilgang
utgående personlighet
Vis flere instruksjoner
en

Gå til Muscle Car deler for å finne både nye og gamle deler for å gjenopprette 1960 eller 70s Camaro eller Chevelle. I bransjen siden midten av 1960-tallet, gutta i Muscle Bildeler har massevis av råd om nødvendig, eller kan koble deg opp med service til din klassiske bilen hvis jobb er bare for stor. Ring dem på 918-664-1967 for veiledning og informasjon.
2

hodet ut til Rolling Art 15901 E Pine St å finne deler til din antikke bil eller klassiske kjøretøy. Ring dem på 918-437-9302 og de kan fylle deg inn på hva de har tilgjengelig for merke og modell, og kan hjelpe deg ut ved å gjøre arbeidet der også.
3

Sjekk ut den lokale Craigslist (se Ressurser) for dine gamle bildeler. Craigs listen vil gi deg noen alternativer og sette deg i kontakt med lokale private eiere som kan ha det odde del for Nova eller Model T.
4

Se gjennom det lokale rubrikkannonser på FINN Torget (se Ressurser) . FINN Torget er en gratis klassifisert område mye som Craigs listen og har rikelig med mulige koblinger for de som leter etter gamle bildeler. Enten du trenger en frontrute for din Jeep eller en frontlys for din klassiske Jag, kan du ha litt flaks å finne dine deler på nettet.
5

Bli en bil klubb. Bil klubber tillate eiere av spesielle merker eller modeller for å komme sammen og dele sin kjærlighet og kompetanse med hverandre. Dette er et flott sted å bygge nettverk og lage forbindelser som kan hjelpe deg å finne den unnvikende frontlys eller dør panel du trenger. Det er en tirsdag Night Cruise på 71st og Highway 169 på Fuddruckers så merke kalenderen.
6

Bli en online bil entusiast forum. Bare skriv inn merke og modell av interesse, og du vil finne massevis av andre fett apekatter der ute som ville elske å snakke biler og koble deg opp med deler eller lokale Skraphandlere du kan være i stand til å gjøre noen skattejakt i. Å vite mennesker som deler dine lidenskaper er alltid den beste måten å finne det du trenger og gjøre tilkoblinger som kan hjelpe deg å få ting gjort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90321.html

Previous:
Next:

Classic Cars