Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan lese en VIN nummer på en 1969 GM

The Vehicle Identification Number (VIN) har blitt omtalt som en bil DNA. Du kan bruke VIN informasjonen for å lære om bilens historie, motor eller annen informasjon, avhengig av året av kjøretøyet. Som andre bil og lastebil beslutningstakere, de 1969 General Motors (GM) kjøretøyer bære VIN nummer. Med litt kunnskap og et oppslagsverk, kan du lese og tyde 1969 GMs VIN i spørsmålet. Du trenger
VIN identifisering guidebok eller nettside
Penn og papir
Vis flere instruksjoner
en

Åpne førersiden dør av 1969 GM auto. Se på siden av førerdøren for en firkantet metall stempel klinket til innsiden av døren.
2

Finn linjen på frimerket kalles VIN. Skriv ned dette nummeret. Det vil være en kombinasjon av alfanumeriske symboler.
3

Krysshenvisning dette nummeret med VIN guidebok eller online nettsted. Få informasjonen basert på antall. For eksempel, på Camaro er gjort mellom 1967 og 1969, representerte den tredje nummer i VIN motoren størrelse, og den sjette nummeret var året for produksjonen. For eksempel, "7" betydde en 1967 kjøretøy, og en "9" henvist til en 1969 kjøretøy.
4

Se etter den første bokstaven i VIN alfa-numerisk kode. Bruke dette til å identifisere den planten ved hvilken 1969 GM auto ble gjort. For eksempel indikerer en "L" det ble gjort i Van Nuys, California, og en "N" betyr at den ble produsert i et Norwood, Ohio anlegget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90520.html

Previous:
Next:

Classic Cars