Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

1967 Barracuda Fakta

Opprinnelig, Plymouth Barracuda - fondly kjent som ' Cuda - delte " A- body" av sin forgjenger, Plymouth Valiant , men for 1967 gjennomgikk en fullstendig redesign. Plymouth også lagt til en to-dørs hardtop og kabriolet til den eksisterende fastback -versjon . Design Kjennetegn

1967 design - av John E. Herlitz og John Samsen - var preget av cola - flaske side konturer , bredere hjul åpninger og buet side glass . Bruken av krom trim var betydelig mindre enn på tidligere modeller . 1967- modellen også har ingen sidemarkeringslykter eller reflektorer , som svar til føderale sikkerhetsstandarder.
Engine
p Som en del av 1967 restyling , utvidet Plymouth motorrommet av A- legeme for å romme den såkalte 383 -motoren for å få plass i den. Motoren leverte 280 hestekrefter og 400 fot -pounds av dreiemoment.
Cylinder Heads

topplokk i 1967 Barracuda er støpt jern, malt for å matche deres motorblokken . Forkrommet ventil dekker dannet en del av den såkalte Formula S pakken, når bestilles med en 383 -motor på 1967 -modellen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90541.html

Previous:
Next:

Classic Cars