Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan måle Antique Dekk

Når du kjøper nye dekk, har dekkets sidevegg et brev og en rekke av tre tall. Ved måling av antikke dekk, måle å samsvare med disse tallene så dekkene vil passe dekk felg og kjøretøy du ønsker å sette dem på. De første bokstavene på dekksiden er en "P" for personbil dekk, en "LT" for lett lastebil dekk, eller en "T" for en fabrikk reservedekket. Dekket må passe felgen du har. Felgen må ha riktig bolt mønster for bilen din, vil vanligvis fire eller fem bolter i mønsteret, og dekk må være riktig bredde og høyde for å passe inn i hjulet ditt godt. Du trenger
Standard målebånd
Metric målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Mål diameteren på felgen du vil legge dekket på med en standard målebånd. Felgen er målt i inches. De fleste klassiske biler har en 14 - eller 15-tommers felg, selv om 12 til 16 inches er mulig. Den felgstørrelse i inches er det siste nummeret på det nye dekket sideveggen kode. Den felgstørrelse skal tilsvare omtrent den indre perle av dekkene du ønsker å montere på felgene.
2

Mål felgbredde med en standard målebånd. Randen med kan være så liten som 5 inches for mindre personbiler til 9,5 inches for noen lastebiler. Mål innvendig bredde på dekkanten å sørge for at det samsvarer med felgbredde.
3

Mål dekk bredde i millimeter med en beregning målebånd. Dette vil tilsvare det første nummeret på nye dekk koder.
4

Bestem dekkets høyde i millimeter. Du gjør dette ved å måle fra den ytre kanten på dekket til den indre kanten og doble det til å stå for den andre siden. Det andre tallet i nye dekk koder er dette nummeret, høyden, delt på dekkbredde i millimeter. Tallet er det prosentvise forholdet mellom høyde og bredde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90519.html

Previous:
Next:

Classic Cars