Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik installerer Teppe i en Mustang

Installere nytt teppe i en mustang kan være en tidkrevende og kjedelig oppgave. Men når det gjøres riktig, kan et nytt teppe lage en klassisk mustang ser og føles helt nytt. Du trenger:
Barberblad
Black permanent markør
Torx T-46
15mm socket
8mm socket
Ford radio flytting verktøyet
Rachet
maskeringstape
Phillip skrutrekker
Carpet
Vis flere instruksjoner
Installere teppe i et Mustang
en

Fjern skrapemerker stripe nederst på dørkarmen. Bruk en stjerneskrutrekker til å skru de fire boltene. Ifølge Corral.net, sette boltene tilbake i sine hull på plast stripe, og bruke maskeringstape for å holde dem på plass etter fjerning.

Fjern kick panel ved å trekke på den. Fjern skrapemerker stripen og kick panel på den andre siden ved å gjenta samme prosedyre.
2

Bruk en 15mm socket å ta ut de to boltene og mutterne som holder forsetet. Hvis mustang har en makt korsryggen eller makt sete rack, koble den fra. Ifølge Corral.net, laget Mustanger 1987-1993 er utstyrt med en bensinpumpe rele under førersetet. Koble pumpen, som er montert til en T-formet at boltet til gulvet. Unbolt braketten. Pass på å holde bolten og braketten sammen.

Fjern den andre forsetet med samme prosedyre.
3

Fjern baksetet. Vipp seteryggen fremover, og løft oppover på baksetene 'pute fra baksiden. Du må flytte searts bakover og fremover for å ta dem ut.

Bruk Torx T-43 bit for å fjerne setebeltet låsene, som er plassert ved siden av konsollen. Fjern torx bolter festet bilens gulv. Ikke mist de gummituter, som var festet sikkerhetsbeltene.
4 p Hvis din mustang har en midtkonsoll, må den tas ut. Ta av dekslene på begge sider av konsollen. Bruk en 8 mm-kontakten for å skru boltene som holder armlenet til konsollen og sted armlenet til siden. Corral.net foreslår å plassere boltene i armen resten er hull å huske hvor de gikk

Trekk opp Shifter boot trim og skru ut de to trim skruer. Fjern Shifter håndtaket ved å skru ut to bolter bli med den til shifter basen.
5

Fjern mustang radio ved hjelp av Ford Radio flytting verktøyet, hvis du fortsatt har fabrikken radio. Koble radioens ledninger og sett den til side. Ifølge Mustang50Magazine.com, skruer plassert i nærheten av varme og air condition kontrollene, bak dashbordet på førersiden og i hanskerommet.

Trekk forsiktig av trim rundt varme og air condition kontrollene. Tømme hanskerommet og trykk den bakre delen slik at den henger AIL vei ned. Hvis du bil har trunk utgivelsen og drivstoff dør knapper, koble dem. Fjern skruene som ligger på venstre side av hanskerommet.

Bruk en 7 eller 8 mm-kontakten for å skru av trim skruene fra panelet på førersiden. Fjern de to skruene som fester midtkonsollen til dashbordet, og ta ut askebeger. Fjern de to 10mm bolter på baksiden av midtkonsollen, som er festet til black metal pad. Trekk midtkonsollen ut.

Black metal brakett er holdt av to 11mm muttere under dashbordet. Fjern mutterne ved hjelp av en 11mm socket.
6

Fjern teppet ved å løfte hvis opp bakfra og rulle den til fronten av bilen. Støvsug gulvet pan å fjerne skitt og rense rustflekker. Bruk permanent markør for å markere hvor alle kablene kobles til, hvis de ble installert av en butikk.

Lay nye teppet ned over gulvet pan. Legg den gamle teppe over den nye å sørge for at kuttet er accurate.Use markøren å lage en disposisjon av kuttet ut deler av det gamle teppet. Bruke et barberblad for å kutte ut de skisserer.

Rull ut den nye teppet fra baksiden og opp til fronten. Sørg for at teppet som legges så flat som mulig, og å skyve alle ledninger og kontakter gjennom hullene du skissert med markør.

Sett setene belter først, ettersom de vil holde teppet på plass mens du installere resten av interiøret. Installere spark paneler, foran og bak seter og midtkonsoll.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90426.html

Previous:
Next:

Classic Cars