Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan Repaint en Classic Car å tilføre verdi

Ommaling en klassisk bil kan gi den nytt liv og tilføre verdi. Overlate oppgaven til noen andre kan koste mer enn du er villig til å bruke, men å gjøre det selv kan være like vanskelig. Hvis du har riktig utstyr og ønske om å sette i noen lange timer, kan du gjøre det selv og være stolt av det arbeidet du har gjort. Du trenger
Cleaner
Primer
Paint sprayer
Paint
grovt sandpapir
Sliping blokk
Goggles
Ansiktsmaske
Body filler (eller erstatning stykker )
maskeringstape /merking tape
Plastic presenning
Wax og fett remover
Plansliper
Vis flere instruksjoner
Forberedelse
en

Clean bilen grundig. Vask den slik at det ikke er noe smuss eller skitt på utsiden. Dette vil gjøre sliping av gammel maling lettere senere. Bruk avfettingsmiddel på det også, så det er ingenting mellom deg og maling. Gjør hele denne prosessen inne vil hjelpe. Det hjelper også å holde malingen ut av solskinnet mens tørking senere for å holde den fra å blekne.
2

Fjern eventuelle overskytende deler som du ikke ønsker å få maling på. Dette kan omfatte vinduer, støtfangere, fendere, lys, antenne, dørhåndtak og griller. Dette kan gjøre prosessen lenger, men det vil kutte ned på maskering og feil.
3

Sand den gamle malingen med eksentersliper. Dette vil bli kvitt den gamle malingen og skape en overflate som gjør at den nye malingen å overholde lettere. Bruk alltid beskyttelsesbriller under denne delen, og være forsiktig under sliping å ikke huljern eller skade kroppen av bilen
4

Sjekk bilen for skader -. Riper eller bulker. Hvis du har noen, legge sparkel der det trengs. Hvis skaden er for omfattende, kan den delen må repareres eller erstattes - gjør dette nå, slik at du kan sand de nye deler og matche maling farge til dem. Det vil være lettere å male over alt en gang enn å matche maling til en ny brikke senere.
5

Mask av eventuelle deler av bilen din som du ikke ønsker å få maling på eller i. Dette kan inkludere antenne hull, speil, lys, hjulene og vinduene (selv om du tok vinduene ut, sette plast over åpningene - du ønsker ikke maling på interiøret i bilen din). Maskering innebærer å sette biter av plast over områdene du ønsker å beskytte fra maling, bruk maskering eller merking tape. Pass på at det ikke er noen luftbobler, bretter eller folder i båndet som kan tillate maling for å trenge seg inn under den.
6

Tørk bilen igjen. Du vil ikke ha noe å være på bilen, men tape og plast.
Maleri
7

Prime bilen. Bruk en elektrisk maling sprayer å spraye bilen helt med en god primer. Dette vil bidra til at malingen holder seg og gjøre malingen ser glattere og mer levende.
8

Slip primeren etter det tørker for å sikre at alt er jevn og glatt. Bruk pussekloss stedet for eksentersliper fordi du ønsker å holde mål, ikke stripe det ned igjen. Kjør hånden din langs bilen til å føle for flekker med ujevn primer - vil du være i stand til å føle det bedre enn du vil være i stand til å se det
9

Tørk den helt ned igjen og deretter legge til. et andre strøk med primer. Sand den ned igjen på samme måte som ovenfor, men denne gangen bruk finere sandpapir for en glattere finish.
10

Fjern maskene og vaske bilen for å bli kvitt noen sliping partikler som kan ha fått inn de maskerte områdene. Det vil også vaske bort støv fra resten av bilen, noe som kan la skjønnhetsfeil i lakken.
11

Remask og tørk av bilen igjen.
12

spray grunning av maling på bilen. Hold sprøytepistolen vinkelrett på overflaten, holder det omtrent 10 til 12 inches unna for å sikre en jevn, glatt lag. Praktisere dette på forhånd på et stykke papp for å teste sprøyta.
13

Vent til strøk tørke og deretter spray toppstrøk på bilen, over forrige lag. La den tørke (igjen, ikke i sollys, skjønt).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90368.html

Previous:
Next:

Classic Cars