Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hva er verdien av en Classic Car?

En klassisk bil er enhver bil som ble gjort mer enn 25 år siden eller så. Mange bil elskere samle gamle biler og få dem i gang igjen, eller rett og slett kjøpe dem slik at biler kan sitte inne i garasjen. Bestemme verdien av en klassisk bil er nyttig for mange grunner, enten det er for forsikring eller lån formål, å finne ut om bilen du prøver å kjøpe er verdt det eller selv å holde nøyaktig oversikt over hvor mye de bilene du allerede eier er verdt. Jobben med å fastslå verdien er vanligvis gjøres av en takstmann. Men du vil ikke gå til noen takstmann for dette - takstmann har å spesialisere seg i eldre biler. Instruksjoner
en

Få en vurdering fra Automobile Inspeksjoner (se Ressurser). Dette selskapet har 500 steder i USA og Canada, og vil gi deg en verdi for biler som ble selv gjort før 1945. På hjemmesiden deres kan du se et eksempel på rapporten. Avgrensningsbrønnen er $ 25 ekstra. Denne tjenesten vil koste deg en god del av kontanter.
2

Kontakt US Appraisal hvis du har en utrolig gammel bil som trenger en verdi (se Ressurser). Dette selskapet appraises biler så tidlig som 1885, og har ekspert ansatte til å dekke dine behov. US Appraisal ble grunnlagt av eieren David Kinney, en stor bil solfangeren, i 1990. Dessverre, deres kontorer er bare i Washington DC-området, Virginia og Maryland.
3

Bruk Nøyaktig Auto Takstmenn å fylle ut et postordre vurdering, vil det bare koste deg $ 50 (se Ressurser ). Du vil sende dem en form om bilen og dens tilstand, eventuelle problemer og sende bilder. Dette selskapet sverger på å gi rettferdige medarbeidersamtaler, og du kan også gå til deres Northern California eller Nord Nevada kontorer i person.
4

Spør Featherman and Company for å fastslå verdien av din klassiske bilen (se Ressurser) . Scott Featherman har 25 års erfaring og er en sertifisert takstmann, så han ville være en god person å gå til hvis du trenger verdien for forsikring eller lån formål. Dette selskapet er i Pennsylvania, og Scott er tilgjengelig på telefon eller e-post.
5

Bestem verdien selv ved hjelp av 100 poeng system. Inspisere og vurdere eksteriør, interiør, maling, glass, trim, møbeltrekk, innspilt kjørelengde, motor, bremser, girkasse, autentisitet, spesielle funksjoner og ønskeligheten på en skala fra én til fem. Av den totale poengverdi, bilen vil passe inn i en av seks kategorier. Se mer om denne teknikken i linkene i Resources.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90322.html

Previous:
Next:

Classic Cars