Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan finner jeg ut 1955 Buick modeller?

I 1955 Buick brukte en body-koden og serienummeret metode for å registrere informasjon om sine biler . Denne informasjonen kan brukes til å identifisere en bestemt modell eller annen informasjon som er spesifikk for at kjøretøyet. Legemet koden er plassert på dekslet øvre panel , umiddelbart foran den rette vinduspusser overføring. Serienummeret er på en plate som ligger på venstre foran døren hengslene søyle. Du trenger
Body tag detaljer
Serienummer
Pen
Papir
Vis flere instruksjoner
en

Locate body-koden . Skriv ned modellnummeret , stil nummer, kropp nummer, trim nummer og maling nummer. Modellen identifiserer produktet av bilen. Stilen tallet indikerer en Roadmaster , århundre , Super eller Special kroppen stil . Den andre porsjonen av stil tall er produksjonen sekvens av kjøretøyet. Den trim tallet angir farge og materiale som brukes på trim .
2

Finn serienummeret og skrive det ned . Det første tallet i serienummeret er stilen nummeret på kjøretøyet. Det andre tegnet er et B for en 1955 kjøretøy . Resten av tallene er produksjon sekvens.
3

Gå til nettsiden 55buick.com og skriv inn informasjonen i den aktuelle delen på hjemmesiden . Informasjonen spesifikke for at bilen vil bli vist .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90463.html

Previous:
Next:

Classic Cars