Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan Fuel Injection fungerer i en 1957 Corvette

Å se USA i en Chevrolet tok en ny vri i 1957. Tekniske utviklingen fant sted mellom General Motors og dens Rochester forgasser divisjon. Resultatet ble en ny mekanisk bensininnsprøytning. Det var en tilleggsfunksjon på Chevrolet Corvette. Navnet på denne nye vidunder var Ramjet. De ramjet enhetene var de første bensininnsprøytning enheter for en Corvette. Komponenter av Ramjet

Ramjet enheten hadde tre komponenter: ventilsett, luft meter og drivstoff meter. Brennstoff-og luft ble innført separat inn i forbrenningskammeret. Air ble trukket inn i manifolden og drivstoffet ble injisert i hver innsugingsporten hele tiden, ifølge 57ClassicChevy.com.
Intake Vacuum Properties

Intake vakuum målinger påvirket måling av drivstoffet. Inntaket manifold gitt fordelingen for kjørte luftstrømmen i sylindrene. Den regulerte mengde drivstoff ble innført direkte over innløpsventilen under høyt trykk på en kontinuerlig basis. Kontinuerlig innsprøytning ble brukt på grunn av utformingen enkelhet og lavere kostnad enn en tidsbestemt injeksjon systemer, ifølge Alan Colvin av "Corvette Magazine."
Fuel Meters
< p> Den bensinmåleren brukt motoren vakuum for å kontrollere mengden drivstoff som går til injektorer, ifølge Alan Colvin av "Corvette Magazine." Dual måten drivstoff meter (edderkopper) ble brukt for å levere drivstoff til injektor dyser på den tidligste Ramjet anvendelsene.Den dual måten edderkopper hadde gjennomgått tre design endringer, ifølge Colvin, men enkelt rett tube edderkopper var ansatt etter februar 1957. Drivstoffslanger av den enkelte tube edderkopper ble festet med bolter og endehylser.
Fordeler fremfor forgasseren

Ramjet innsprøytningssystem gjort 283 CID motoren på Corvette produsere 283 hk. Richard Langworth og Chris Poole skrev i sin bok "Gode Automobiles fra 50-tallet" som Ramjet angivelig produsert 290 hestekrefter. Ifølge Corvette Story, var Chevrolet stand til å produsere en hestekrefter per kubikk tomme av motorens slagvolum.

Drivstoff kontroll egenskaper Ramjet var overlegne til forgasseren fordi det eliminert drivstoff sult forårsaket av skvulpet i drivstoff skåler i racing, ifølge Andy Boling av Corvette Fever.com. Raskere akselerasjon, raskere kaldstart, og jevnere motor warm-ups var også fordeler av Ramjet, ifølge 57ClassicChevy.com.
Betydning

General Motors Ramjet var den første bensininnsprøytning enhet tilgjengelig for produksjon biler. Bensininnsprøytning var den øverste motor alternativet for 1957, ifølge Richard Langworth og Graham Robson i sin bok "The Complete Book of Vintage Cars-1930-1980." Bensininnsprøytning var ikke med i biler, som Jaguar og lignende, frem til midten av 1970-tallet, ifølge Corvette Story.

Mekanisk innsprøytning brukes i tung lastebil og buss dieselmotorer, men de introduserer drivstoff inn i forbrenningskammeret på tidsbestemte intervaller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90433.html

Previous:
Next:

Classic Cars