Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Trinn til Restaurere gamle Bil

Gjenopprette en gammel bil gir eieren med en grad av stolthet og en ettertraktet bil som kan måle verdien av en tilsvarende ny bil. Den alder og tilstand på en bil vil bestemme nivået av restaurering nødvendig. Uansett, det er grunnleggende trinnene for å gjenopprette en gammel bil som du bør være klar over før du begynner et slikt prosjekt. Demontere Bil

Biler som er svært gamle eller i dårlig stand krever demontering av hele bilen for enkel tilgang til alle deler for restaurering, ombygging eller utskifting.
Engine gjenoppbygge
p Hvis bilen har samleren potensial, gjenoppbygge den originale motoren: ikke bestille en ny. Samlere plassere en høy verdi på Vehicle Identification Numbers av både motor og kropp å matche.
Drivverk Rebuild

likhet med motoren, er drivverket stadig etter bruk når kjøretøyet er i drift. Drivverket omfatter overføring, girene som opererer drivakselen og differensial, dvs. den bakre enden. Alle komponenter må gjenoppbygges og riktig smurt.
Frame Restaurering

Rammen på bilen er den sentrale enheten som holder motor, drivverk, fjæring og kropp sammen . Ligger under bilen, er rammen utsatt for fukt og veien salter som bidrar til metall-spising rust. All rust bør fjernes. Alle deler av metall som har blitt spist gjennom av rust må repareres. Rammen skal være rett, ikke viser noen fordreier eller bøyer som ofte oppstår i kollisjoner.
Suspension Inspection

Suspensjonen blir ofte oversett. Denne kritiske sett deler støtter bilen på rammen og gir førerkomfort. Sjekk suspensjonen for slitasje og rust og gjenoppbygge når det er nødvendig.
Elektriske komponenter gjenoppbygge

Starteren, generator eller dynamo og batteri utgjør de viktigste komponentene i bilens elektriske system. Alltid rewire et kjøretøy som er svært gamle eller har hatt vannskader.
Body Restaurering

bilens karosseri vanligvis har mest synlig slitasje og bør bli gjenopprettet riktig før maleri. For biler med alle metall kropper, alltid velge å reparere revet eller rust-spist metall ved sveising nye oppdateringer av metall i den opprinnelige kroppen. Ikke bruk en glassfiber filler når restaurere en gammel bil til perfeksjon.
Chrome Restaurering

Over tid og omfattende road miles, kromdeler utvikle kjedelig eller pitted utførelser og bli underlagt rust. Alle deler skal gjenopprettes ved en butikk som spesialiserer seg i krom restaurering.
Dashboard Restaurering

Eldre biler vil ha metall instrumentbord som kan kreve reparasjoner ligner reparere bilen kropp . Glass i ringer må skiftes hvis det har sprekker eller klart. ReWire meter for å sikre sin rette funksjon over tid.
Metal Komponenter Rekonstruksjon

Alle metall elementer må repareres, ombygd eller restaurert før montering.

Møbeltapetsering Replacement

Interiøret i hvilken som helst bil viser slitasje over tid. Polstring av seter, headliner og innvendige vegger må byttes med nytt stoff.
Glass Restaurering

Avhengig av alder og slitasje, vil glasset har riper, chips , sprekker eller misfarging. Windows og frontruten må skiftes hvis det er betydelig skade. Små skader og riper kan repareres for å gjenopprette den opprinnelige glass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90373.html

Previous:
Next:

Classic Cars