Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan verdsetter eldre biler

Bestemme verdien av en gammel bil er ikke en eksakt vitenskap. Den eneste måten å få en nøyaktig tall er å ha det utbygd profesjonelt. Det er imidlertid en vurdering system på 1 til 6 brukt til å bestemme en bils tilstand og dermed dens verdi. Den høyeste rating er en, for Excellent, 2 er bra; 3 er veldig bra, 4 er bra, 5 er restorable; 6 er deler Car. Det er retningslinjer som brukes til å bestemme hvilken kategori en bil faller inn basert på sin generelle tilstand. Du trenger
Rating Guide (se referanse 1)
Vis flere instruksjoner
en

Undersøk bilens motor. Hvis den ikke kjører eller mangler deler, det kommer til å bli betraktet som en fem eller seks. Hvis det går greit, kan det være mellom en to og en 4. Biler med en 1 vurdering er aldri kjørt. De er strengt for show, og deres motorer vil være perfekt eller perfekt restaurert.
2

Se over bilens eksteriør. Dersom den er helt rusten gjennom eller har stor kroppsdel ​​skade, vil det være en del bil. Disse bilene er så forfalt, at de er hinsides enhver reparasjon eller restaurering. Hvis rust og skader er mindre, så det kan være restorable. Hvis det er maling jobb viser kun mindre slitasje, vil det være en 2 eller 3.
3

Inspiser bilens interiør. Hvis setene mangler eller trekket er dårlig revet, vil det være en 5 eller 6. Hvis bare noen få stykker av trim mangler det vil være en 4. Lite eller ingen slitasje på interiøret vil være mellom en ett og et tre.
4

Betrakt kjørelengde. Bilen bransjens standard gjennomsnittlig kjørelengde er 12.000 i året. Klassiske biler med kjørelengde under dette snittet er en sjelden finner og mer verdifull.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90525.html

Previous:
Next:

Classic Cars