Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Plenum fjerning for en 1988 Corvette

The 1988 Corvette var den femte utgaven av C4 Corvette og den fjerde år for Bosch Tuned Port Injection. I TPI, ble luft introdusert til motoren fra en under-bumper luft scoop inn i spjeldhus og over-the-motor luften plenum med løpere til inntaket manifold. Dette set-up ga en fin, rent utseende på motoren. Fjerning av luften plenum er nødvendig for å få tilgang til EGR ventil, drivstoff rail og injektorer, eller drivstoff trykkregulator. Du trenger
bremseklosser
3/8-inch SAE socket satt
3/8-inch Metric metriske socket satt
3/8-inch stasjonen innvendig Torx socket satt
Needle -nese tang
assorterte skrutrekkere
rene filler
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et hardt og jevnt hardt underlag og sett på parkeringsbremsen. Still bremseklosser under bakhjulet. Åpne panseret og la motoren avkjøles. Fjern den negative batterikabelen. Fjern gassen, strupeventil (overføring kickdown) og cruise kontroll kabler. Bruk nebbtang til å fjerne klippene, og skyv kabelen låsen på TV-kabelen. Fjern kabelen holderen på plenum. Fjern de tre Torx boltene på kabelen-festebraketten, og flytte braketten og kabler ut av veien.
2

Fjern luftfilter og luftfilteret. Med en skrutrekker og fjern klemmen fra luften flex røret. Fjern luften flex røret. Ta av gass stilling sensor og tomgangsluftkontroll kontakter, være forsiktig med å skade kontakten eller sensor. Ved hjelp av en pipenøkkel, fjern de fire boltene som holder spjeldhus til plenum. La kjølevæske slangen på gassen kroppen på plass. Spjeldhus kan flytte rundt nok til å fjerne plenum.
3

Fjern de to vakuum linjer på høyre bak på luften plenum. Ved hjelp av en T-40 Torx-kontakten, fjern de fire boltene som holder høyre runner til plenum og de seks boltene som fester høyre løper til inntak manifold. Ta av til høyre løper. Fjern de fire boltene som fester plenum til venstre runner og fjern plenum. Fjern de seks bolter for venstre løper ved inntak manifold og ta til venstre løperen. Merke seg hvilke lengde bolter kom som hull.
4

reversere prosessen for å installere. Erstatte plenum, runner og throttle body pakninger hvis den er skadet eller hard og sprekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90683.html

Previous:
Next:

Classic Cars