Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik gjenoppretter en motorsykkel

La oss først fastslå forskjellen mellom restaurering og tilpassing. Å tilpasse motorsykkel betyr at du står fritt til å endre noe du vil, som for eksempel deler og maling ordninger. Å gjenopprette en motorsykkel betyr at du vil være tilbake til sin opprinnelige utseende, inkludert lager maling og deler. Eldre motorsykler som har blitt restaurert er fantastisk å eie. Jobben med å gjenopprette dem er en utfordring, men til slutt vil du bli belønnet med en fantastisk stykke historie å vise frem! Du trenger
Garage
Noen mekaniske kunnskaper
Internett-tilgang
Gamle bilder eller publikasjoner
Vis flere instruksjoner
en

Demonter motorsykkelen ned til rammen. Sjekk alle delene som du tar dem av og gjøre notater på hvilke deler må repareres eller erstattes. Vær også oppmerksom på eventuelle manglende deler. Gjør dette i et område der delene er beskyttet mot vær og ingenting vil bli forstyrret, bare i tilfelle det tar litt tid å finne reservedeler du trenger.
2

Se gjennom noen gamle bilder eller publikasjoner som du har som viser motorsykkel i sin opprinnelige tilstand. Hvis du er den opprinnelige eieren, er denne delen lett. Hvis du har kjøpt en brukt motorsykkel, kan det bli litt vanskeligere å finne ut hvordan det så ut opprinnelig. Være kortfattet om deler - du vil nøyaktig hva det opprinnelig kom med, ikke noe i nærheten
3

Arbeid på rammen først.. Hvis du kan gjøre jobben, sandblåse det og primer og male den til sin opprinnelige farge. hvis du ikke er kvalifisert, se etter noen som er og sende rammen til dem. Gjør det samme med tanken og fendere. Hvis du ikke er kvalifisert til å gjøre jobben, er det mindre av en hodepine å la noen kvalifiserte gjøre jobben for deg.
4

Søk etter de delene du trenger for å erstatte. Det er mange nettsteder og detaljhandel virksomheter som bærer brukt motorsykkel deler (se Resources nedenfor). La noen av dine motorsykkel venner vet om prosjektet og hvilke deler du trenger. Sjansen er at noen kjenner noen som kan hjelpe deg.
5

gjenoppbygge motoren. Riv motoren helt ned og inspisere alle delene nøye. Hvis noe må erstattes, kan det hende du må søke kildene dine igjen for deler. Vær tålmodig, så noen ganger kan det ta litt tid å finne akkurat det du trenger. Søke etter nye dekk, også. Sørg for at du vet nøyaktig hvilken størrelse motorsykkelen opprinnelig brukt.
6

Sett alt sammen igjen, arbeider forsiktig så du ikke riper eller skade noe. Fotografere etapper som du går så har du en oversikt over hva som er gjort og hva du trenger fortsatt å finne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90318.html

Previous:
Next:

Classic Cars