Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik fjerner en 1976 Corvette Clock

The mekanisk klokke ofte mislykkes i C3 Corvettes. Du kan reparere den opprinnelige klokke eller erstatte den med en nyere kvarts-bevegelse klokke som ser ut akkurat som den opprinnelige. Disse klokkene er tilgjengelig fra de fleste Corvette deler leverandører. Vurder å bytte konsollen belysning pærer hvis de står på benken mens du har klyngen ut. Sørg for å sjekke måleren linser og polere eller erstatte dem hvis de blir ripete å forbedre utseendet på interiøret. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
fastnøkkel sett
Needle-nese tang
Nut drivere
klut eller håndkle
Flere Instruksjoner

1

Åpne batterirommet bak førersetet. Koble den negative batterikabelen med en liten fastnøkkel.
2

Fjern skruene som holder høyre nedre dash panel til den øvre dash og side ramme med en stjerneskrutrekker. Det er tre skruene på toppen og to som holder høyre side. Fjern de to skruene som holder høyre side av måleren klynge til høyre instrumentpanelet.
3

Trekk forsiktig instrumentpanelet mot deg og ta den.
4 < p> Fjern de to skruene som forbinder boliger som holder luftventilene og vindusvisker bryter montering til øvre dash. Fjern de to skruene under ventilene holder huset til sentrum måle bezel. Koble ledningsnettet kommer til bryteren og fjern forsamlingen fra sentrum måle klynge.
5

Fjern skruen som holder konsollen forlengelse panel. Dette panelet er plassert på høyre ensidig av konsollen ved siden av radioen.
6

Plasser en klut eller et håndkle over shift-konsollen plate for å unngå skade. Trekk av radioen knotter og fjern radio akselen beholde muttere og skiver med nål-nese tang. Fjern 7/16-inch mutteren fra stud holde rammen til den nedre braketten i underkant av radioen gjennom åpningen fra konsollen forlengelse panel du fjernet.
7

Fjern de to skruene på venstre side av den klyngen som kobler den til venstre nedre side dash panel med en stjerneskrutrekker. Trekk midtramme mot deg nok til å få tilgang til ledningsnettet til sentrum måle klynge. Trekk ledningstilkoplingen fra målere.
8

Trekk måle klynge bort fra dashbordet og plassere den på et flatt underlag.
9

Fjern klokke fra måleren bolig med en muttertrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90743.html

Previous:
Next:

Classic Cars