Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Slik installerer du en bil Starter for en 1971 Chevelle

Den klassiske 1971 Chevelle har en lang historie bak seg. Under dets alder, er det bare naturlig de forskjellige deler i motoren erstattes over levetiden av kjøretøyet, med starteren å være en av de mest vanlige slitasjedeler over tid på grunn av kontinuerlig bruk. Starteren på bilen må byttes ut for å tenne drivstoffet for motoren å kjøre, og hvis det mislykkes bilen ikke vil starte. Skifte starteren i 1971 Chevelle sikrer at bilen kjøres videre i topp stand. Du trenger
New forrett
Skrutrekkere
Wrench satt
Tenger
Klossbremser for dekk
Vis flere instruksjoner
en

Park kjøretøyet i en helt flat og trygt miljø, for eksempel en garasje eller innkjørsel hvor det ikke er noen helling. Sett på parkeringsbremsen, slå av bilen og blokkere hjulene med klosser for å holde den fra å flytte. Åpne panseret på Chevelle og bruke enten tang eller skiftenøkkel satt til å koble batterikablene fra batteriet og legg dem til side slik at du unngår utilsiktet elektrisk strøm mens du arbeider på starteren.
2

Finn starteren for Chevelle (det vil se ut som den nye starteren du har kjøpt) på førersiden av motoren i nærheten av manifolden. Følg stien til den eneste tykk, lilla ledningen hvis du har problemer med å finne starteren på egen hånd. Fjerne både positive og negative ledninger og merke dem til nøyaktig feste dem tilbake senere. Ta av starteren kabelen som går til batteri samt noen ledninger festet på solenoiden. Løsne skruene på braketten som støtter starteren og helt fjern braketten.
3

Fjern den øverste bolten på starteren med en skiftenøkkel og gripe starteren fast i den andre hånden mens du fjerner den nederste bolten. Løsne starteren fra motoren og sett den til side.
4

reversere hele prosessen for å installere den nye starteren. Fest den nye starteren til chassis og montere den nederste bolten, og den øverste bolten. Re-fest støttebraketten for starteren og kjøre ledninger tilbake til solenoiden før du fester ledningen til batteriet. Fest positive og negative feeds til starteren og erstatte kontaktene til batteriet. Start motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90576.html

Previous:
Next:

Classic Cars