Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Tips for å vinne den nasjonale Judging av Classic Cars

Å vinne en første plass trofé på nasjonalt klassisk bil show tar dyktighet, hardt arbeid og en stor lommebok. Det finnes dusinvis av forskjellige klassiske bilen viser på nasjonalt nivå varierer fra klubber som Studebaker Drivers Club nasjonale showet til Pebble Beach Concours d'Elegance i California. The Concours d'Elegance setter standarden for hvordan klassiske biler er dømt --- og det er en svært høy bar. The Basics

Aldri skriv en skitten bil. Ingenting er en større turn-off for dommere enn å se en perfekt restaurert 1957 Chevrolet Bel Air med veien smuss og skitt på fendere og hjul. Ta deg tid til å rengjøre bilen før bedømmelsen. Vask det rett på showet grunnlag. Kontroller at hjulene er skinnende og dekkene er skinnende svart. Det samme gjelder for motorrommet. Støvsug innvendige tepper og rengjøre seter og dashbord. Fjern eventuelle riper på kroppen.
Engine

Siden du gikk inn i en nasjonal klassisk bil show, må bilen være original til fabrikkens spesifikasjoner. Motoren skal se ut som den gjorde da den rullet av samlebåndet. Hvis du har krom ventil deksler og en krom luftfilter, sørg for at de er originale fabrikk eller forhandler alternativer. Husk at den samlede vinnerne er dømt for originalitet og tilslutning til fabrikkens spesifikasjoner for å få en 100-punkts score. Vesentlige punkter vil bli droppet fra bilens totale poengsummen hvis brightwork er ettermarkedet. Bil restaurering selskaper selger ledningsnett laget av den opprinnelige stoffet-type isolasjon. Hvis du har en moderne ledningsnettet på en 1936 LaSalle, for eksempel, vil du helt sikkert tape konkurransen.
Farger og Glass

Classic Car dommere gjenkjenne at det ikke er praktisk å ha en 1932 Ford coupe med all sin opprinnelige glass. Noen eiere foretrekker glassplaten, men ofte glasset kan være sprukket eller boblet. Det er heller ikke sikkerhetsglass. Erstatte det. Du vil ikke miste poeng. Original brightwork, som er krom eller pot metall trim på bilen, kan ikke gjøre karakteren i et show. Pot metall, for eksempel, er en formstøpt sink. Det er billig og enkelt groper. Snarere enn å forlate den opprinnelige brightwork på kjøretøyet tenkning dommere godkjenne, bare replate det.
Undersiden

Classic bileiere har kjærlighet en tendens til å glemme at dommerne å vri seg under en bil og se på buken, drivaksel, bakaksel og bremsebelegg. De ser også for smuss. Etter ankomst til bil show, krype under bilen og rydde bort veien skitt bilen akkumulert på turen til showet. Du vil tjene poeng. Dommerne vil også være på utkikk etter en original drivaksel og selv metall identifikasjon tag som er festet til bakakselen. De vil se på bremseskiven. Hvis bilen din er gammel nok til å ha stoff isolasjon på bremseskiven, så det hadde bedre være der. Utskifting stoff isolasjon er akseptabelt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90468.html

Previous:
Next:

Classic Cars