Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

1969 Corvette Cabriolet Options

The 1969 Corvette cabriolet kom under et år da Chevrolet designere og ingeniører forsøkt å løse griner problemer bemerket av drivere og trykker like. En av Chevrolet sin C3 (tredje generasjon) 'Vettes, skrøt sportsbil en ufattelige 40 opsjoner i 1969, det konvertible seg selv være et alternativ. Selv etter 1969 mange av alternativene ble standard, hadde '69 kjøpere til å betale for dem. Motorer

Det var syv motoranlegg alternativer for '69 Corvette. Det var en 350ci med like mange hester, men de 427ci motorene var mer attraktive. De varierte i kraft 400-430 hester. Sjeldneste og mest kraftfulle av alle var spesielle all-aluminium L88 427ci, med 435 hester. Kjøpere kunne ha det for litt over $ 4700, og dette kan forklare hvorfor bare to L88s ble solgt
p Det var også tre valgfrie sendinger å velge mellom i både manuell og automatisk, selv om fire-trinns manuell var den mest. populær langt. Litt over 78% av 1969 Corvette hadde denne overføringen.
Utvendig

En spesielt attraktivt alternativ var den nye sølv-malt metall med krom kant gitter trim, festet til fire vent gitter bak Corvette forhjul. Dekk med rød, hvit eller hevet hvite bokstaver var et annet alternativ. En ekstra hardtop var tilgjengelig for cabrioleter, samt en vinyl lokk i toppen.

En av de mest ettertraktede alternativer var N14 sidemontert eksos. Består av en lang forkrommet oval lyddemper, det gjorde for en mer muskuløse utseende og lyd. Om 4355 Corvette med fra-fabrikken sideeksos ble solgt, men GM solgte kits i årevis etterpå.

Farger

1969 er "Vette kom i ti farger, de fleste av dem oppkalt etter racerbaner: Kan Tuxedo Black, Am White, Monza Rød, Cortez Silver, LeMans Blå, Riverside Gold, Fathom Green, Daytona Yellow, Burgundy og Monaco Orange. Matching og koordinere interiøret var tilgjengelig.

Siden markedsførere trodde sorte Corvettes ville ikke selge, vil 1969 bli siste gang på syv år at bilen kom fra fabrikken i svart.

Interiør

Interiør alternativer for '69 Vette konvertible virket fokusert mest på komfort. Utvilsomt den mest verdsatt alternativet var tilt-rattstamme som gjorde cockpiten litt mer behagelig ved å la sjåførene til å justere rattet. Det ble valgt av 25 prosent av Corvette kjøpere.

Andre alternativer inkludert en AM /FM-radio eller stereo, skinnseter i stedet for vinyl, elektriske vinduer, air condition, en bakrute defroster, transistor tenning og et alarmsystem . Takket være nye føderale reguleringer, var hodestøtter en nødvendig "alternativet."
Kontroll

Chevrolet rundet av '69 Corvette er alternativene ved å tilby servostyring, en spesiell front og bakhjulsoppheng, strøm bremser og motorvarmer. En heavy duty clutch og Positraction bakakselen var også tilgjengelig. Positraction var GMs merkenavn for en begrenset-slip differensial. Ved å splitte motorkraft mellom aksler eller sende dreiemoment til saktere-rokk, forhindret Positraction biler fra spinning sine hjul i lav trekkraft omstendigheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90755.html

Previous:
Next:

Classic Cars