Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Auto klubber i Lancaster, California

Bilentusiaster bor i nærheten av Lancaster, California, har mange alternativer når det kommer til å bli en bil klubb. Om en generell bil klubb som henvender til eierne av alle merker og modeller, eller en mer spesialisert klubb som fokuserer på en bestemt bil maker, det er en klubb for alle bil elskere. Antelope Valley Corvette Club

Antelope Valley Corvette Club møter hver måned i Lancaster. Grunnlagt i 1969, fortsetter klubben å godta nye medlemmer. Det eneste kravet for medlemskap er Corvette eierskap.
P Det er flere aktiviteter hver måned, inkludert drag racing og deltakelse i parader og bil viser. Klubben arrangerer også fester og utflukter gjennom hele året og donerer til ulike lokale veldedige organisasjoner. Møtene finner sted den første onsdagen i hver måned kl 19:00 Middag serveres en time før hvert møte. Møtene holdes på: en

Texas Cattle44206 10th St. WestLancaster, 93551 CA
Antique Automobile Club of America, Antelope Valley Region

Antique Automobile Club of America ble grunnlagt i 1935. The Antelope Valley Region klubben har vært aktiv siden 1960. Oppgaven til klubben og klubbens medlemmer er å lære om og bevare alle typer antikke biler.

Mens noen auto klubber fokusere på en bestemt bilprodusent, er Antique Automobile Club of America inkluderende av alle typer antikke biler . The Antelope Valley Region klubben er svært aktive, og aktiviteter finner sted hver måned. Klubbens medlemmer deltar i bilen viser, parader, festivaler og bilpleiemidler og restaurering seminarer.

Medlemmer trenger ikke å eie en antikk bil, men må delta i nasjonale Antique Automobile Club of America for å bli med i lokallaget. Junior medlemskap er tilgjengelig for barn opp til 12 år. Det finnes spesielle junior arrangementer hvert år, blant annet som mellomleder møter og utdanningsprogrammer.

Kontakt klubben via e-post på aaacaav@aol.com.
Antelope Valley Mopar Club

Mens en litt nyere på scenen, Antelope Valley Mopar Club medlemmer er like begeistret for sine ritt som medlem av klubber som har eksistert i flere tiår. Som navnet tilsier, fokuserer denne klubben på alle ting Mopar. Deltakelse i bilen viser, parader og pedagogiske seminarer er blant de årlige arrangementer. Nye medlemmer er velkomne er

Møter avholdes den første torsdagen i hver måned kl 19:00 Møtene holdes på:.

1130 West Auto Mall DriveLancaster, 93551 CA

Pacific Street Car Association

For de mer interessert i racing biler enn å gjenopprette dem, er Pacific Street Car Association, med hovedkvarter i Lancaster, et godt valg. Dette drag racing klubb velkommen drivere av noen form for bil. Det er arrangementer hver måned på steder over hele landet.

I tillegg til løp og bilen viser, har klubben også andre spesielle arrangementer gjennom hele året, inkludert en spesielt prosjekt bil som skal bygges av klubbens medlemmer .

For mer informasjon, gå til klubbens hjemmeside (se referanser) eller ring 661-917-3078.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98656.html

Previous:
Next:

Bil klubber