Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Naples, Florida, Car Shows

Hvis du elsker rusler gjennom rader av klassiske og muskel biler, så Naples, Florida, er dette stedet å gå. Flere bil klubber i området, inkludert West Coast Muscle Car Club og Corvettes i Napoli, samles for å vise frem noen av de beste bilene de har. Biler på skjermen omfatter de som har blitt bygget fra grunnen av, pusset og holdt i tankene tilstand. Mange av disse klubbene og andre lokale organisasjoner bruker bilene viser som en måte å samle inn penger til lokale veldedige organisasjoner. Biler på Fifth

Stopp ved de årlige Biler på Fifth arrangement hvor ivrige samlere av eksotiske og klassiske biler kommer sammen for å vise frem sine kolleksjoner. Hvert år er det ca 400 biler tilgjengelig for de tusenvis av entusiaster til å sjekke ut. Alt fra muskelbiler, klassikere, eksotiske og Ferraris er utstilt i løpet av denne bilen show. Denne innsamlingen, sponset av Napoli Ferrari Club, er å dra nytte Eden of Florida, en nonprofit organisasjon for å hjelpe de med autisme. Arrangementet skjer årlig i februar sammen Fifth Avenue South i sentrum av Napoli.
Corvettes av Napoli

Medlemmene av den ideelle organisasjonen, Corvettes i Napoli, setter på en årlig fundraiser bil show til fordel for Gabriel House for forlatte og fordrevne barn. Arrangementet skjer i begynnelsen av januar, og har blitt holdt på forskjellige steder som Riverview Corporate Center og Harley Davidson av Fort Myers Beach. Mer enn 100 Corvette eiere samles for å vise frem sine klassiske korvetter og dele historier om kjøp og rehabilitering av sine biler.
Kiwanis Club of Marco Island Car Show

Hvert år i begynnelsen av februar, holder Kiwanis Club of Marco Island en pengeinnsamling bil show fylt med moro for hele familien. Mer enn 100 biler er utstilt på arrangementet, pluss det er levende musikk, forfriskninger og aktiviteter. Alle inntektene skal dra nytte programmer for barn av Marco Island. Vis
West Coast Muscle Car

Lokale bilentusiaster samles med sine muskelbiler uken av Thanksgiving på Maria budskapsdag Circle i La Piazza, Ava Maria i Napoli. Innom for å sjekke ut noen lokalt eide kryssere og street rods, inkludert T-bøtter. Biler kjennetegnet inkluderer Camaros, Corvettes, GTO Judge, Chevelles og Chevy Bel Air. Arrangementet er arrangert av West Coast Muscle Car Club, som også arrangerer en årlig bil, lastebil og Bike Show i mars.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98695.html

Previous:
Next:

Bil klubber