Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Auto klubber i North Carolina

Bil klubber er populært med auto-entusiaster. Disse klubbene er laget av folk som er lidenskapelig om deres bil eller biler, og ønsker å dele denne lidenskapen med andre. Klubbene kan være spesifikke for visse typer biler, for eksempel Mustangs eller Corvettes, eller altomfattende. North Carolina er fylt med bil klubber, et stort antall som fokuserer på klassiske biler. Informasjon om møtetider og avgifter er per februar 2010. Carolina Regional Mustang Club

Carolina Regional Mustang Club er en Mustang Club of America-chartret Mustang bil klubb, grunnlagt i 1978. Klubben er åpen for klassiske og moderne Mustang eiere. Regelmessige arrangementer for medlemmer inkluderer bilutstillinger, cruise og familieaktiviteter. Klubben møter hver måned på den første tirsdagen. Medlemmer har også tilgang til resultatutvikling Driving School, en skole laget for å lære sikrere kjøring og bedre kontroll over bilen.

Carolina Regional Mustang ClubCharlotte, NC (704) 651-5166 Ponytales.org
First Flight Cruisers

First Flight Cruisers tar sitt navn fra det faktum at Kitty Hawk var plasseringen av den berømte første flytur av brødrene Wright. Denne klubben er åpen for alle fabrikater og modeller av biler. Konsernet har månedlige møter på den fjerde tirsdagen i hver måned, i tillegg til en ukentlig cruise som er åpen for ikke-medlemmer også. En enkelt person medlemskap koster $ 35 i året, pluss $ 10 for hver ekstra familiemedlem du legge til ditt medlemskap. En rabattert pris på $ 10 er tilgjengelig for studenter.

First Flight CruisersPO Box 3039Kitty Hawk, NC 27949Firstflightcruisers.com
Southern Corvette Club

Grunnlagt i 1974, er den sørlige Corvette Club en auto klubb med medlemskap åpent for Corvette eiere. Møtene holdes på den tredje tirsdagen i hver måned i Concord. I tillegg til månedlige møter, klubbens medlemmer også organisere sosiale utflukter som sommer cookouts og ritt for medlemmer og deres familier. Årlige turer til ulike bilrelaterte festivaler er også planlagt. Årlig kontingent for klubben er 60 dollar.

Southern Corvette Club6840 N. Turner DriveKannapolis, NC 28081Southerncorvetteclub.com
Tobacco Road Cruisers

Tobacco Road Cruisers ble grunnlagt i 1997 og består av klassiske og hot rod entusiaster. Klubben, i tillegg til sosialt samvær og går på cruise, bruker sin tid til å støtte samfunnet gjennom veldedige fungerer som en ideell organisasjon. Månedlige møter for Tobacco Road Cruisers holdes på den første lørdagen i hver måned, andre mindre formelle arrangementer er organisert i løpet av måneden, så vel

Tobacco Road CruisersPO Box 7582Jacksonville, NC 28540 (910) 353-1938 Tobaccoroadcruisers.com.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98654.html

Previous:
Next:

Bil klubber