Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Bil klubber i Atlanta

Bileiere tendens til å være en stolt gjeng og vil ofte hoppe på enhver anledning til å vise fram sine ritt, spesielt hvis de er spesielt rask, historisk eller en etasjer merke eller modell. Ettersom det er bilentusiaster verden over, er det ingen overraskelse at de ville samle sammen og lage bil klubber med alle bilene de elsker, og de fleste storbyer har en rekke av disse klubbene. Atlanta er intet unntak. Atlanta scca

The Sports Car Club of America er en landsdekkende organisasjon som sanksjonerer alle typer løp og arrangementer rundt om i landet. Klubben ble startet i 1944 og har vokst til å omfatte flere divisjoner for alle typer racing, fra autocross til rally racing. The Atlanta klubb utgir og distribuerer et magasin som heter "The Steering Wheel" som chronicles sin racing-serien.

Atlanta SCCA3783 Presidential ParkwaySuite 120Atlanta, Georgia 30340770-455-7222atlantascca.com
Atlanta Camaro og Firebird Association

Atlanta Camaro og Firebird Foreningen ble startet for å legge til rette for og oppmuntre til en kjærlighet og entusiasme for Camaros og Firebirds samt deres mange spinoffs, referert til som F-organer. Kontingent på $ 20 belastes årlig, og møter og arrangementer koordineres av et enkelt flertall av betalende medlemmer.
Atlanta Mustang Club

Atlanta Mustang Klubben ble stiftet i 1979 og er en nonprofit, all frivillig organisasjon dedikert til å bevare og gjenopprette Ford Mustanger. Klubben arrangerer en rekke innsamlere for veldedighet og gir et forum for medlemmene å søke støtte og bytte deler og ideer. De har også samles for konvoiene til større, multicar arrangementer rundt om i staten.

Georgia Regional Mustang ClubP.O. Box 1803Kennesaw, GA 30156atlantamustangclub.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98660.html

Previous:
Next:

Bil klubber