Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Hvordan nyte å være medlem av en Corvette Club

Hvis du er en Corvette eier, vil bli en Corvette Club hjelpe deg å få nye venner som har samme interesser som deg. Det vil også gi deg bedre tilgang til en rekke ressurser som hjelper deg tilpasse din Corvette, vedlikeholde den eller fikse det bør du ha problemer. Hva venter du på? Bli involvert i en Corvette Club nå. Instruksjoner
en

Gå regelmessig til klubbmøter. Møteplaner variere fra klubb og kan være ukentlig, bi-ukentlig eller månedlig.
2

Støtt Corvette klubben ved å gå til arrangementer sponset av klubben og reise sammen til Corvette hendelser i andre byer. Hendelser kan omfatte Corvette show, Corvette cruise, julebord eller andre feiringer.
3

Gjør positive bidrag til lokalsamfunnet ved å starte eller delta i veldedige arrangementer som Toys for Tots, bygge boliger for lav inntekt individer, samle mat for hjemløse eller noe annet din klubb deltar i.
4

Hjelp din klubb ved frivillig å bemanne en Corvette hendelse som blir sponset. For eksempel, hvis din klubb er vert for en bil show, folk er nødvendig for å fylle mange roller, med registrering, ansatte, dommere, parkers, greeters og hjelp med trofeer. Registrere deg for en av disse stillingene ikke bare hjelper klubben din, kan put gi deg en følelse av prestasjon og hjelpe deg å lære mer om Corvette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98643.html

Previous:
Next:

Bil klubber