Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Bil Drifting Forklart

Bil drifting begynte i Japan som en konkurranse mellom bil-entusiaster gjennom bølgende åser og svingete terreng utenfor de store byområder i Tokyo og Osaka. Dens popularitet har vokst i USA de siste 10 årene og har selv vært gjenstand for storfilmer som "The Fast and The Furious", "Tokyo Drift" og har selv blitt gjort om til populære videospill. Komme Sideways

å få bilen sidelengs samtidig opprettholde momentum er målet, og det krever en høy grad av dyktighet og mye trening. Du trenger å lære å forskyve vekten av kjøretøyet slik at de bakre dekkene kan miste veigrep og spinn, og bringer bilen sidelengs. Etter hvert som du blir mer komfortabel med fysikken i sport, vil du utvikle din egen stil. Det finnes et bredt utvalg av teknikker som du kan bruke, og noen grunnleggende omfatter brems drifting og clutch drifting

Brake drivende ofte gjøres når inn i hjørnet og trekke E-bremsen å låse bakhjulene og deretter styre. inn i sving, mens bakenden av bilen bryter fri og sparker ut sidelengs. Denne teknikken kan også brukes på lange straightaways med en høy hastighet, trekke E-brems og reiser sidelengs inn i svingen.

Clutch drivende bruker en teknikk vanlig i road racing, helbrede-toe-nedgiring . Dette er når du trykker inn clutchen med venstre fot mens søknad pause med tærne på høyre fot og turtall begynner aktuelt med leges mens nedgiring. Utført i hjørnet, vil dette unngår en rykkete nedgiring og forskyve vekten av kjøretøyet slik at det å få sidelengs. Denne teknikken er mer avansert og tar massevis av praksis.
Forholdsregler

All praksis at du trenger å perfeksjonere drivende teknikk bør gjøres i et åpent område , fri for andre kjøretøyer. Riktige sikkerhetsforanstaltninger bør gjøres for å sikre både din egen sikkerhet og andre folk og kjøretøy i området. Diverse racing og kjører skoler over hele landet kan gi avansert opplæring samtidig som det gir et trygt miljø.

Konkurranse

Drifting konkurranser har vunnet popularitet i USA i de siste fem årene. Arrangementer finner sted på en lukket bane og i motsetning til tradisjonell racing, er vinnerne valgt ikke på som avslutter først, men basert på en kombinasjon av tid og stil. Runder kan holdes med solo løyper eller med flere biler, dømt på sin koreografi og utførelse. Formula Drift er den mest vellykkede sanksjonering organ for drift konkurranser. Ikke bare har de iscenesatte konkurranser, de har utvidet sporten gjennom utstillinger som kombinerer populære Drifters og mainstream syklistene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98648.html

Previous:
Next:

Bil klubber