Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Bil klubber i New York

Automobile entusiaster i New York har dusinvis av bil klubber til rådighet der de kan vise sin tur og få nye venner. Disse bil klubbene ikke bare koble New Yorkere med en forkjærlighet for biler, de også gi medlemmene en rekke fordeler, som for eksempel oppføring i bilutstillinger og spesielle medlemmer kun turer. Mange av disse New York bil klubber velkommen auto entusiaster som eier biler av alle merker og modeller. Classic Car Club Manhattan

Classic Car Club ble grunnlagt i London i 1995 og spredte seg raskt over hele Europa og USA. The Manhattan grenen er den originale amerikanske grenen. Medlemmer av klubben får til å kjøre klubbens klassiske biler, som anses som de største bilene som er bygget over de siste 50 årene, fra en 1965 Shelby Cobra til den nyeste Lotus sportsbil. Klubben har også flere årlige arrangementer som racerbanen dager og fester. Club lounge er åpen 24 timer i døgnet for medlemmer og deres gjester.

Classic Car Club Manhattan250 Hudson StreetNew York, NY 10013 (212) 229-2402 classiccarclubmanhattan.com
drøm Machines Car Club

drøm Machines Car Club ligger sentralt i New York, like nordvest for Syracuse, og er medlem av Central New York Car Club Association. Snarere enn å lage komiteer og råd, opererer the Dream Machines Car Club uten offisielle regler eller charter, slik at medlemmene får mer tid til å fokusere på de bilene. Medlemskap er åpent for eiere av alle merker og modeller av biler. Som en ekstra perk, medlemmene få tilgang til klubben auto butikken og lageret.

Drøm Machines Bil ClubJohn Cannizzaro Jr.PO Box 209Baldwinsville, NY 13027dmcarclub.com
Finger Lakes Classic Chevy Club

Selv eie en klassisk Chevy bil er foreslått, er det ikke et krav for å bli med Finger Lakes Classic Chevy Club. Denne bilen Klubben ble etablert i 1980 og er den lokale avdelingen av Classic Chevy International. Finger Lakes Classic Chevy Club er en nonprofit som også fungerer som en måte å bli kjent med andre medlemmer. Klubben har månedlige møter på den andre lørdagen i hver måned, samt parader, piknik, cruise og den årlige Caledonia bil show.

Finger Lakes Classic Chevy ClubRochester, 14612 NY (585) 538-4234 fingerlakesclassicchevy.com
Long Island Vettes
p Dette nonprofit bil Klubben ble stiftet i 2001 og opprinnelig begrenset medlemskap til folk som eide Corvettes gjort før 1982. Klubben har siden avslappet dette kravet, akseptere medlemmer som eier Corvettes gjort i noen år. Klubben samarbeider tett med andre lokale Corvette klubber for å holde et utvalg av arrangementer gjennom hele året, for eksempel cruise, auto show og sosiale sammenkomster.

Long Island VettesP.O. Box 617North Bellmore, 11710 NY (516) 734-5809 longislandvettes.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98655.html

Previous:
Next:

Bil klubber