Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Wisconsin Antikk Motor klubber

I nesten hvert hjørne av Wisconsin, amatører som ønsker å bevare minnet av antikke makt, særlig de motorer og maskiner som brukes i det landlige landskapet, kommer sammen for å dele sin lidenskap for maskinene og i de fleste tilfeller , med publikum i årlige show. Uansett hvor du er i Wisconsin, er en antikk motor klubb i nærheten. Grevling Steam and Gas Engine Club

Badger Steam and Gas Engine Club er basert i Baraboo, ca 44 miles nord for Madison. Klubben arrangerer årlig tre-dagers utstilling som inkluderer visning av antikke damp og gass traktorer, stasjonære motorer, antikke biler, lastebiler og snøscootere, demonstrasjoner, modeller og miniatyrer, leverandører og et loppemarked. I tillegg til showet, møter BSGEC verter avtalen på sin begrunnelse i Baraboo og dampmaskinen utdanning klasser på Rock River Thresheree i Edgerton.
Sussex Antique Strøm Association
< p> Medlemmene i Sussex Antique Strøm Association vert for sine egne årlige show og tresking bee, og de har gjort det siden 1950-tallet. Klubben er basert i Sussex, som er omtrent 23 miles nordvest for Milwaukee. Klubbens to-dagers utstilling har Thresheree og et driftsresultat dampdrevne sagbruket, sammen med viser av damp, gass og diesel-drevne antikke traktorer, lastebiler og biler. Klubben møtes hver måned i Sussex, og i tillegg til den årlige show, gjør en fjær felt dag medlemmer til å komme utenom med de antikke motorer de elsker.
Wisconsin Steam Antique Engine Club

Denne klubben ble grunnlagt i 1954 i Kewaunee på den sørøstlige kysten av døren County halvøya under navnet Northeastern Wisconsin Steam Club. Lokale bønder med samlinger av antikke traktorer, noen av dem fortsatt brukte dampdrevne treskeverk på den tiden, førte klubben sammen for å bevare arven fra sin antikke maskiner, og det fungerer som et samlingssted for antikk-motor entusiaster til dette dag. Tiår etter sin første utstilling i Luxemburg i 1953, et år før klubben offisielt ble dannet, medlemmene fortsatt satt på en årlig show som har utstillinger med antikke traktorer, maskiner og motorer av alle typer.
Southwest Wisconsin To Cylinder

De som er interessert i antikke motorer mer moderne enn damp threshers og sagbruk kan finne likesinnede i Boscobel, der Southwest Wisconsin To Cylinder Club møter. Viet til John Deere traktorer bygget før 1960 og samlere som elsker dem, vert klubben et show hver vår som har demonstrasjoner, leverandører og en auksjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98701.html

Previous:
Next: No

Bil klubber