Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Hvordan Bli en Mercedes Car Club

Mercedes-Benz, stilig og utviklet til perfeksjon, leverer biler som lever opp til forventningene til selv de mest kresne eiere. Mercedes-Benz 'biler har inspirert bil klubber rundt om i verden. Bli med i en Mercedes bil klubb og du vil forene med "Benz" elskere fra hele verden samtidig møte andre Mercedes entusiaster i din egen by. Finne Mercedes bil klubb som er riktig for deg har aldri vært enklere. Instruksjoner
en

Undersøke Mercedes bil klubb forhandleren har å tilby. Forhandlere tilbyr nye eiere medlemskap i AMG Lounge, et nettforum for Mercedes AMG eiere, og eierne Online klubb, en online ressurs for Mercedes eiere. Navn og kjøretøy identifikasjonsnummer er pålagt å registrere seg.
2

Bli den offisielle "Mercedes-Benz Club of America". Din medlemsavgift vil melde deg på den nasjonale Mercedes-Benz klubben og et lokallag der du kan møte andre Mercedes entusiaster.
3

Surf på Internett for Mercedes klubber og fora. Online påmelding er vanligvis nødvendig og gebyrstrukturer avhenge av nettsiden du er interessert i å bli med.
4

Besøk lokale "Classic Car" klubber. Mercedes har solgt biler for over 100 år, så ganske mange klassiske bilentusiaster er Mercedes entusiaster.
5

Besøk en lokal bil show og spør om lokale Mercedes bil klubber. Utstillerne kan ikke være fra samfunnet, men de kan henvise deg til organisasjonen hosting bilen show eller klubbens medlemmer av notatet i din kommune.
6

Be mekaniker for klubbens henvisninger, spesielt hvis du er interessert i den tekniske siden av biler. En Mercedes 'mekaniker kan være den beste kilden for å guide deg til Mercedes klubb som passer best til dine behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98632.html

Previous: No
Next:

Bil klubber