Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Hvordan bli en Car Club

Kanskje du har en klassisk 57 Chevy eller en BMW 7-serie eller du bare glad i biler. Uansett hva slags tur du er i, er det sannsynligvis en bil klubb for deg! Her er noen tips for å hjelpe deg bli med i en bil klubb i ditt område! Instruksjoner
en

Definer hvilken klubb du ønsker å tilhøre. Det er bokstavelig talt tusenvis av bil klubber over hele verden. Tenk om merker og modeller du er mest opptatt av. Begrense denne listen ned til tre, som tilhører mer enn tre kan bli litt tidkrevende (og kostbart, som noen klubber betalt penger.)
2

gjøre lekser. Sjekk ut carclubs.com eller motoraddicts.com for en komplett database med køller, kontakt, og kontingent informasjon. Besøk bilen fora som SportsCarForums.com å finne ut hvilke klubber andre folk anbefaler. Ta deg tid til å bla gjennom nettsider og se hvilke som er mest fornuftig for deg, basert på deres plassering og hva du får for pengene dine. Det er ingen vits i å bli med en bil klubb hvis du ikke kan nyte det!
3

Kontakt medlemskap mannskap, enten via telefon, e-post eller via deres nettsted. Be om et nytt medlem form, spørre om kontingent og dele din lidenskap og kjærlighet for samme type biler. Mens klubber vanligvis ikke diskriminerer uerfarne entusiaster vil dele din lidenskap hjelpe sement ditt medlemskap status når du er lovet å bli med.
4

Bli med opp! Når du betaler penger du er i! Sørg for å være aktiv i klubben. Gå til hendelsene, bidra til å gi innhold til nettstedet deres, så etter en stund tilbud om å ta større og større ansvar i klubben. Kanskje til og med foreslå en hendelse som du kan organisere. Bob 's Big Boy eller andre restauranter over hele Amerika er glade for å være vert for en bil hendelse på en lørdag ettermiddag. Det gir dem virksomhet, og du et sted å møtes!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98634.html

Previous:
Next:

Bil klubber